Home Akciové letenky Saudia biznis z Atén: Ázia a Maurícius od 870€

Saudia biznis z Atén: Ázia a Maurícius od 870€

by Karol
0 comment

Saudia má opäť v ponuke akciové letenky v biznis triede s odletom z Atén do juhovýchodnej Ázie a na Maurícius. Letenky sú dostupné pri cestách od konca apríla do konca októbra 2022. Mnohé destinácie z tejto promo akcie ale zatiaľ nie sú otvorené bežným turistom.

Pokiaľ by som nemal istotu, že budem môcť cestovať, asi by som zatiaľ neriskoval kúpu týchto leteniek, keďže sa jedná o pomerne často sa opakujúcu akciu Saudie. Ak by vás ale táto ponuka zaujala, do budúcnosti môžete sledovať ceny, ktoré ponúka Saudia pri odletoch z Atén.

Saudia v biznis triede do Ázie a na Maurícius

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Atén:

  • Kuala Lumpur 870 eur
  • Manila 960 eur
  • Dubaj 910 eur
  • Jakarta 890 eur
  • Maurícius 870 eur. Saudia mi vôbec nenacenila letenky na Maurícius. Vám sa ale možno podarí nájsť dostupný termín pri podrobnejšom hľadaní. Cenu 870 eur som našiel iba v ponuke online predajcu leteniek. Osobne sa ale snažím väčšinou vyhýbať takýmto predajcom pokiaľ si nie som istý ich spoľahlivosťou.

Letenky by som ako vždy odporúčal najprv hľadať na Google Flights a následne kupovať priamo na webovej stránke Saudie.

Rezervačná trieda I. Saudia patrí do aliancie SkyTeam. Letenky by ste mali mať možnosť refundovať za poplatok 190 eur a za 140 eur zmeniť dátum odletu (plus prípadný rozdiel v cene letenky). Pred kúpou letenky si ale vždy overte tieto podmienky.

Ak dĺžka presadania v Saudskej Arábii presiahne 12 hodín, je potrebné si zabezpečiť víza. Saudská Arábia od septembra 2019 začala vydávať aj online turistické eVisa

Na palube lietadla

Let z Atén je na Airbus A320 s lie-flat sedadlami. Spoje zo Saudskej Arábie sú na Boeing 787, alebo Boeing 777. Saudia má v Boeing 787 kvalitné lie-flat sedadlá, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. V niektorých Boeing 777 majú ale stále staršie, menej pohodlné angled-flat sedadlá.

So Saudiou som nikdy necestoval, ale strava na palube lietadla by mala byť pomerne kvalitná. Na palube lietadla a ani v biznis salónikoch nie je podávaný alkohol. Ktoré letecké spoločnosti nepodávajú alkohol?

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment