Home Akciové letenky Aegean (Star Alliance) biznis Viedeň – Atény 233€

Aegean (Star Alliance) biznis Viedeň – Atény 233€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s gréckou leteckou spoločnosťou Aegean Airlines na trase Viedeň – Atény za 233 euro. Cestovať môžete ale len do konca marca 2022.

Atény v biznis triede s Aegean Airlines

Aegean Airlines lietajú z Viedne do Atén na Airbus A320 s klasickou “európskou “ biznis triedou. Sedalá sú rovnaké ako v ekonomickej triede, ale stredné sedadlo ostáva vždy voľné. Rozostupy medzi jednotlivými radmi v biznis triede sú väčšie ako v prípade ekonomickej triedy.

Aegean sú súčasťou Star Aliance a táto ponuka by mohla byť zaujímavá hlavne pre členov vernostného programu Aegean Airlines Miles+Bonus. Za spiatočnú letenku v biznis triede z Viedne do Atén by ste do tohto programu dostali 5000 míľ ak máte len základný status. V prípade Silver statusu by ste dostali ešte navyše 10% míľ a pri Gold 20% extra míľ.

Aegean je kvalitná letecká spoločnosť (v porovnaní s inými európskymi leteckými spoločnosťami). Moja recenzia ich letu v z Viedne do Atén: Recenzia: Aegean Airlines biznis trieda VIE – ATH

Miles+Bonus od Aegean je jedným z najzaujímavejších vernostných programov Star Alliance na získanie vyššieho statusu: Miles+Bonus, najlepší program Star Alliance?

Dostupné termíny nájdete najrýchlejšie na Google Flights, ale ako vždy letenky odporúčam kupovať priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment