Home Akciové letenky Viedeň – Keňa v biznis triede s Lufthansou za 1340€

Viedeň – Keňa v biznis triede s Lufthansou za 1340€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne do Nairobi (Keňa) s Lufthansou za 1340 euro. Cestovať môžete od marca do októbra 2022. V júni až auguste ale letenky za túto cenu nie sú dostupné.

Keňa v biznis triede s Lufthansou

Lety sú s presadaním vo Frankfurte nad Mohanom. Prvý let z Viedne budete môcť absolvovať na palube Lufthansy, alebo Austrian Airlines. Diaľkový let z Frankfurtu do Nairobi je na Airbus A330. Lufthansa má v týchto lietadlách v biznis triede lie-flat sedadlá v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade. Nie sú to najideálnejšie sedadlá, kedže väčšina konkurencie Lufthansy už ponúka na diaľkových lietadlách všetkým pasažierom priamy prístup do uličky. Pri tejto cene letenky sú ale tieto sedadlá akceptovateľné.

Rezervačná trieda P. Za túto rezervačnú triedu dostanete míle iba do vernostných programov Miles and More, Air Canada, Air China, Air New Zealand, Nippon Airways, Copa Airlines, Latam Airlines, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways a United Airlines. Vo väčšine spomenutých programoch dostanete za tieto letenky 100% míľ (v Singapore Airlines 125% míľ). V Miles and More dostanete míle podľa hodnoty letenky. Do ostatných vernostných programov Star Alliance za rezervačnú triedu P od Lufthansy nedostanete žiadne míle.

Ako najvýhodnejšie využiť míle Miles & More a Star Alliance

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment