Home Akciové letenky Dve krajiny za cenu jednej letenky: Mexiko + Brazília v biznis triede za 1299€

Dve krajiny za cenu jednej letenky: Mexiko + Brazília v biznis triede za 1299€

by Karol
0 comment

Chceli by ste skombinovať návštevu Mexika a Brazílie v biznis triede a zaplatiť pritom menej ako za jednu spiatočnú letenku do Mexika? Kúpením dvoch jednosmerných leteniek môžete absolvovať trasu EU – Mexiko – Brazília – EU za 1299 eur.

Barcelona – Mexiko – Sao Paulo za 754 eur (580 eur)

Letenku v biznis triede z Barcelony do Mexico City a následne do Sao Paula (GRU) kúpite za 754 eur. Tieto letenky predáva Aeromexico a najjednoduchšie vyhľadávanie je využitím funkcie multicity na Google Flights. Po výbere vašich letov vás systém prevedie priamo na webovú stránku Aeromexico.

Prvý let do Mexico City je s presadaním v Madride, Paríži, alebo Amsterdame. Z Paríža a Amsterdamu do Mexika môžete letieť aj s Air France a KLM. Určite by som odporúčal tieto dve letecké spoločnosti na transatlantickom lete pred Aeromexico. V Mexiku môžete ostať ľubovoľný počet dní. Z Mexico City do Sao Paula je už let na palube Aeromexico.

Mimochodom jednosmerná letenka z Barcelony do Sao Paula s maximálnou dĺžkou prestupu v Mexico City 24 hodín stojí iba 580 eur.

Tieto ceny nie sú dostupné v mesiacoch júl a august.

Z Brazílie do Európy v biznis triede za 550 eur

Naspäť z Brazílie do Európy sa dostanete za 550 eur kúpou jednosmernej letenky v biznis triede od Latam Airlines.

Ceny sú veľmi podobné pri odlete z mnohých brazílskych miest ako napríklad Rio, Florianópolis, Belo Horizonte, Salvador Bahia, Fortaleza atď. Letenky za túto cenu ale budete mať problém nájsť priamo na webovej stránke Latam a budete musieť pravepodobne využiť online predajcu leteniek. Ja som minulý rok kupoval moju letenku z Ria do Európy s Orbitz.

Prilietať môžete na letiská vo Frankfurte, Madride, Barcelone a Miláne. Ja by som odporúčal lety do Frankfurtu a Milána, ktoré Latam prevádzkujú na Boeing 777 s ich najkvalitnejším sedadlami v biznis triede. Druhou voľbou by bol Madrid na Boeing 787. Určite by som sa vyhol letom do Barcelony na Boeing 767 s najmenej pohodlnými sedadlami.

Moja recenzia letu Latam z Brazílie do Nemecka na Boeing 777: Recenzia: Latam biznis trieda Sao Paulo – Frankfurt

Sedadlá Latam na Boeing 787: Recenzia Latam Airlines biznis trieda

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment