Home Hotelové siete Accor All: bonus až 6000 bodov (120€) za ubytovanie

Accor All: bonus až 6000 bodov (120€) za ubytovanie

by Karol
0 comment

Za rezerváciu ubytovania s hotelovou sieťou Accor môžete získať bonus až 6000 bodov do vášho vernostného programu Accor All. Do skupiny Accor patria napríklad hotely Mercure, Ibis, Novotel, Adagio, Fairmont, Pullman, alebo Sofitel. Maximálny bonus 6000 bodov dostanete už za tri pobyty. Hodnota každých 2000 bodov je 40 eur. Získané body možete v budúcnosti priamo odpočítať z konečnej ceny ubytovania novej rezervácie. Registrácia a členstvo v Accor Live Limitless je zadarmo. 

Accor All bonus

Akcia platí na rezervácie uskutočnené od 29. marca do 19. apríla 2022. Pobyt musíte absolvovať od 5. apríla do 12. júna 2022 a rezerváciu musíte spraviť priamo s Accor Hotels.

Za prvý pobyt dostanete 500 bodov, za druhý 2500 bodov a za tretí 3000 bodov (spolu 6000 bodov). Na túto ponuku sa musíte zaregistrovať na webovej stránke Accor All ešte pred rezerváciou ubytovania. Momentálne neviem pridať link na registráciu, ale na úvodnej stránke webu Accor All určite neprehliadnete túto ponuku (all.accor.com).

Za jeden pobyt sa považujú minimálne dve po sebe idúce noci v tom istom hoteli v rámci jednej rezervácie. Ak by ste boli ubytovaní napríkad štyri po sebe idúce noci v tom istom hoteli, takúto rezerváciu nie je možné rozdeliť na dva pobyty. Akciu môžete využiť iba raz počas doby jej trvania.

Do akcie nie sú zaredené hotely na Ukraine a v Rusku.

Túto ponuku môžete využiť aj na rezerváciu aj úplne najlacnejších hotelov Ibis.

—————————————

Veľmi zaujímavý hotel od svetoznámeho architekta Oscara Niemeyera, ktorý som navštívil pri mohej nedávnej ceste do Rio de Janeira: Recenzia: Hotel Nacional Rio de Janeiro 5*

https://all.accor.com/czech-republic-slovakia-hungary-romania/index.en.shtml

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment