Home Letecké spoločnosti Jazeera Airways začnú lietať z Kuvajtu do Viedne a Prahy

Jazeera Airways začnú lietať z Kuvajtu do Viedne a Prahy

by Karol
0 comment

Kuvajtská nízkonákladová letecká spoločnosť Jazeera Airways začne na jar tohto roka lietať z Kuvajtu do Viedne a do Prahy. Do oboch destinácií budú lety prevádzkované dvakrát do týždňa. Prvý let do Viedne je naplánovaný na 2. júna a do Prahy na 5. júna 2022.

Jazeera Airways do Viedne a Prahy

  • Lety do Rakúska (J9 21) budú odlietať každý pondelok a štvrtok o 8:20 s príletom do Viedne o 12:30. Spiatočný let (J9 22) bude mať odlet z Viedne v ten istý deň o 13:15 a príchod do Kuvajtu bude 19:00.
  • Lety do Českej republiky (J9 37) budú prevádzkované každý utorok a nedeľu s odletom o 6:20. Prílet do Prahy bude o 10:45. Spiatočný let (J938) má naplánovaný odlet z Prahy o 11:30 s príletom do Kuvajtu o 17:35.

Z Kuvajtu budete môcť následne pokračovať s Jazeera Airways do mnohých destinácií na Blízkom východe a v Južnej Ázii.

Jazeera Airways majú vo svojej flotile výlučne lietadlá Airbus A320 a Airbus A320neo.

Aj keď sa jedná o nízkonákladovú leteckú spoločnosť, Jazeera Airways má na svojich lietadlách aj biznis triedu. Sedadlá v ekonomickej a biznis triede sú rovnaké, s tým, že v biznis triede ostáva vždy stredné sedadlo voľné. Veľká väčšina európskych leteckých spoločností tiež používa na kontinentálnych letoch v biznis triede rovnaké sedadlá ako v ekonomickej triede, ale v tomto prípade sa jedná väčšinou o kratšie lety. Dľžka letu z Kuvajtu do Viedne a Prahy je ale približne päť hodín. Aj keď sú v biznis triede podávané zadarmo nápoje a strava, z dôvodu nie skutočných biznis sedadiel sa nebude jednať o príliš pohodlný let.

Zatiaľ Jazeera Airways na svojich letoch z Viedne neponúka príliš atraktívne ceny leteniek a pokiaľ by ste teda neplánovali let priamo do Kuvajtu, iné blízkovýchodné letecké spoločnosti by mohli byť pre vás zaujímavejšou voľbou. Pri cestách do Kuvajtu budete na vstup do krajiny potrebovať víza.

Na letoch tejto kuvajtskej leteckej spoločnosti nie sú podávané alkoholické nápoje.

Ktoré letecké spoločnosti nepodávajú alkohol?

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment