Home Akciové letenky Stredná Ázia v biznis triede z Košíc a BUD 1019€

Stredná Ázia v biznis triede z Košíc a BUD 1019€

by Karol
1 comment

Stredná Ázia v biznis triede s odletom z Košíc a Budapešti už za 1019 eur. Lety s LOT Polish Airlines a Turkish Airlines.

Nur-Sultan (Kazachstan) s LOT Polish Airlines z Košíc a Budapešti

Z Košíc môžete cestovať v biznis triede do Nur-Sultan (bývalá Astana) s LOT Polish Airlines za 1019 eur. Let z Varšavy do Kazachstanu je na Boeing 787 s lie-flat sedadlami. V Poľsku je ale pomerne dlhý denný prestup pri ceste do Nur-Sultanu a aj pri návrate. Letisko ale nie je veľmi ďaleko od centra mesta a tento čas by ste mohli využiť na krátku návštevu Varšavy ak by ste nechceli čakať v biznis salóniku. Cestovať môžete až do prvej polovice októbra 2022.

Prestupové časy pri odlete z Budapešti sú oveľa kratšie, ale letenky v tomto prípade stoja 1175 eur.

Stredná Ázia z Budapešti s Turkish Airlines

Z Budapešti môžete cestovať v biznis triedy do Almaty v Kazachstane za 1390 eur. Turkish Airlines prevádzkujú väčšinou dva denné lety medzi Istanbulom a Almaty. Jeden let je na Airbus A330 s lie-flat sedadlami a druhý na Boeing 737MAX so sedadlami, ktoré je možné sklápať len pod určitým uhlom. Vyberajte si preto vždy lety na Airbus A330.

Z Budapešti do Bishkeku v Kirgizsku predavajú Turkish Airlines letenky v biznis triede za 1180 eur. Turkish Airlines na letoch do Bishkeku neponúkajú lie-flat sedadlá, keďže všetky lety sú na Airbus A321 s podobnými sedadlami ako na ich Boeing 737MAX.

Letenky do Tashkentu z Budapešti s Turkish Airlines stoja 1490 eur.

Dostupnosť leteniek do všetkých týchto destinácií je veľmi dobrá v priebehu celého roka.

Oblasť sveta, kde mám vždy žalúdočné problémy

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Stredná Amerika biznis trieda z Nemecka od 1177€ - Dvere sveta dokorán 7. mája 2022 - 10:10

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment