Home Akciové letenky Biznis trieda z Budapešti do New Yorku od 1325 eur

Biznis trieda z Budapešti do New Yorku od 1325 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do New Yorku už za 1325 eur. Najlacnejšie letenky na tejto trase má stále v ponuke LOT Polish Airlines. O týchto letenkách som už v minulosti písal a preto sa im teraz nebudem špeciálne venovať. Ak by ste preferovali lety s leteckými spoločnosťami zo skupiny SkyTeam, Air France – KLM majú teraz v predaji letenky z Budapešti do New Yorku za podobnú cenu ako LOT.

Z Budapešti do New Yorku so SkyTeam

Air France – KLM majú momentálne v predaji spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do New Yorku za 1380 eur. V akciovej ponuke Air France – KLM pri odletoch z Budapešti nájdete aj mnoho ďalších destinácií, ale okrem New Yorku ma už žiadna iná cena špeciálne nezaujala.

Cestovať budete môcť až do polovice mája 2023. Potrebný je jeden prestup v Paríži, alebo Amsterdame. Letieť by ste mohli na palube Air France, KLM, alebo Delta Airlines.

Recenzia: Air France biznis trieda na Airbus A350 z Paríža do Sao Paula

Recenzia: KLM biznis trieda Boeing 787 Rio – Amsterdam

Po mojej nedávnej ceste s Air France – KLM do Brazílie považujem Air France za lepšiu leteckú spoločnosť v biznis triede ako KLM. V niektorých špecifických prípadoch by som ale uprednostnil lety s KLM: Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

Letenky by som odporúčal ako vždy kupovať priamo na webovej stránke Air France, alebo KLM.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment