Home Akciové letenky Dubaj z Budapešti v biznis triede za 1240€ s Air France/ KLM

Dubaj z Budapešti v biznis triede za 1240€ s Air France/ KLM

by Karol
0 comment

Dubaj v biznis triede s Air France a KLM s odletom z Budapešti za 1240 eur. Letenky za túto cenu sú dostupné pri cestách od polovice augusta 2022 až do konca apríla 2023.

Dubaj z Budapešti s Air France a KLM

Na výber budete mať lety s presadaním v Paríži s Air France, alebo v Amsterdame s KLM. Za letenky s oboma leteckými spoločnosťami by ste vo väčšine prípadov zaplatili rovnakú cenu. Osobne pri cestách v biznis triede v prípade týchto dvoch leteckých spoločností uprenostňujem Air France. Air France má vo väčšine prípadov na diaľkových lietadlách kvalitnejšie sedadlá a aj lepšiu stravu. Pravdaže, ak by ste mali záujem, nič by vám nebránilo napríklad cestovať do Dubaja s Air France a vraciať sa do Maďarska s KLM.

Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

Recenzia: Air France biznis trieda na Airbus A350 z Paríža do Sao Paula

Recenzia: KLM biznis trieda Boeing 787 Rio – Amsterdam

Rezervačná trieda O. Za túto rezervačnú triedu nedostanete žiadne míle do väčšiny vernostných programov SkyTeam. Vo Flying Blue dostanete 4 míle za každé minuté euro ak máte len základný status Explorer. V Delta Air Lines SkyMiles by ste dostali 100% míľ.

V niektorých mesiacoch je dostupnosť leteniek veľmi dobrá, ale napríklad v novembri som nenašiel ani jeden odletový dátum s touto cenou. Najrýchlejšie vyhľadávanie dostupných termínov dosiahnete využitím Google Flights.

Ak by neboli dostupné letenky za túto cenu vo vašich termínoch, s Turkish Airlines môžete cestovať v biznis triede z Budapešti do Dubaja za 1280 eur.

0 comment

Súvisiace články