Home Letecké spoločnosti Zabudnite na SeatGuru. Existuje kvalitnejší zdroj máp sedadiel

Zabudnite na SeatGuru. Existuje kvalitnejší zdroj máp sedadiel

by Karol
0 comment

Ak využívate nespoľahlivý SeatGuru na vyhľadávanie konfigurácií sedadiel leteckých spoločností, mám pre vás dobrú správu. Na svete je nová webová stránka, ktorá poskytuje oveľa kvalitnejšie mapy sedadiel.

Mapy sedadiel od aeroLopa

SeatGuru bol v minulosti dobrým zdrojom informácií o konfigurácii sedadiel väčšiny aeroliniek. Problémom ale je, že v posledných rokoch bola ich webová stránka len minimálne aktualizovaná. V dôsledku toho je už mnoho ich máp nepresných, alebo na ich zoznamoch nenájdete najnovšie typy lietadiel.

Vo väčšine prípadov bude pre vás lepším zdrojom web aeroLopa. Nielenže sú ich informácie aktuálne, ale dizajn ich máp sedadiel je oveľa realistickejší ako v prípade SeatGuru. Na aeroLopa sú dokonca veľmi presne zobrazené aj polohy okienok pri každom sedadle. Pri výbere sedadiel sa preto budete môcť veľmi jednoducho vyhnúť horším miestam bez okienok, alebo so zlým výhľadom. Pravdaže v podrobnejších popisoch každého lietadla nájdete aj informácie o veľkosti rozostupov medzi jednotlivými radmi, alebo o type sedadla. Typ sedadla môže byť dôležitý hlavne pri cestách v biznis triede, keďže nie všetky letecké spoločnosti už majú plne sklápajúce sedadlá v biznis triede.

AeroLopa má ale aj jeden nedostatok. Ich databáza aeroliniek zatiaľ nie je taká široká ako v prípade SeatGuru. Aj keď v ich zozname nájdete väčšinu európskych leteckých spoločností, chýbajú tam napríklad České aerolínie, alebo Air Europa. Z veľkých svetových leteckých spoločností nie sú dostupné napríklad mapy sedadiel Latam, Ethiopian Airlines, Thai Airways, alebo China Airlines. AeroLopa ale postupne pridáva do databázy aj tieto chýbajúce letecké spoločnosti. Ostáva preto len dúfať, že čoskoro budeme môcť poslať úplne do histórie nespoľahlivý SeatGuru.

Prečo (ne)sedieť v zadnej časti lietadla

Stratégia výberu čo najlepšieho sedadla v lietadle

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment