Home Akciové letenky New York z Viedne v premium economy za 650€

New York z Viedne v premium economy za 650€

by Karol
1 comment

New York v premium economy so Scandinavian Arlines s odletom z rôznych euópskych miest už od 620 eur. Cestovať budete môcť v mesiacoch november 2022 až marec 2023. V prípade odletov z Viedne nájdete akciové ceny leteniek iba v januári, februári a marci 2023.

New York v premium economy

Ceny spiatočných leteniek do New Yorku s odletom z:

  • Viedne 650 eur
  • Bruselu 620 eur
  • Amsterdamu 640 eur
  • Milána 630 eur
  • Varšavy 690 eur
  • Mníchova 680 eur
  • Paríža 630 eur

Letenky za podobnú cenu nájdete aj pri odletoch z mnohých ďalších európskych miest. Akcia ale nie je aktuálna pri cestách z Budapešti a ani Prahy.

Scandinavian Airlines lietajú do New Yorku hlavne na Airbusoch A330 a A350, s konfiguráciou sedadiel v premium economy v jednom rade 2-3-2 na A330kách a 2-4-2 na A350kách. Na niektorých spojoch sú ale nasadzované aj Airbus A321neoLR. Tieto lietadlá s jednou uličkou majú tiež inštalované klasické premium economy sedadlá v konfigurácii 2-2 v jednom rade.

Premium economická trieda je v prípade Scandinavian Airlines označovaná ako SAS Plus. Ak by váš prvý (európsky) let bol na palube SAS, cestovali by ste tiež v SAS Plus, čo je ekvivalentom európskej biznis triedy. Na code share letoch by ste ale cestovali iba v ekonomickej triede na európskych letoch. Napríklad ak by bol váš let z Viedne do Kodane na palube Austrian Airlines, v tomto prípade by ste cestovali v ekonomickej triede.

Moja recenzia SAS Plus na európskom lete: Recenzia Scandinavian Airlines Kodaň – Faerské ostrovy (na diaľkových letoch SAS používa pohodlnejšie sedadlá).

Na rozdiel od väčšiny ostatných leteckých spoločností, by ste v tomto prípade mali mať umožnený aj vstup do biznis salónikov.

Letenky by som vám ako vždy odporúčal kupovať priamo na webovej stránke SAS.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment