Home Akciové letenky Biznis trieda do Austrálie od 2210 eur

Biznis trieda do Austrálie od 2210 eur

by Karol
0 comment

V predpandemickom období nebolo ničím nezvyčajným násť letenku v biznis triede do Austrálie, alebo na Nový Zéland za menej ako 2000 eur. Pri súčasných cenách leteniek ale len veľmi ťažko nájdete podobnú ponuku. V dnešnom blogu sa budem venovať piatim aktuálne cenovo asi najzaujímavejším akciovým letenkám v biznis triede z Európy do Austrálie.

Keďže budem písať o viacerých leteckých spoločnostiach s odletom z rôznych európskych miest, nebudem uvádzať dostupné termíny. Najrýchlejšie vyhľadávanie najnižších cien leteniek poskytuje Google Flights. Letenky ale ako vždy odporúčam kupovať priamo s leteckou spoločnosťou.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

Austrália v biznis triede z Budapešti s Vietnam Airlines

S Vietnam Airlines by ste mohli cestovať z Budapešti do Sydney za 2500 eur. Osobne by som ale nevolil túto možnosť pri ceste do Austrálie. Vietnam Airlines nemajú vo svojom rezervačnom systéme na zozname destinácií vôbec Budapešť a tieto letenky predávajú iba online predajcovia leteniek, ktorým sa ja osobne vyhýbam. Prestup je vo Frankfurte a vo Vietname. Let z Maďarska do Nemecka je na palube Lufthansy.

Etihad Airways

Sydney s Etihad Airways z Amsterdamu

Etihad je podľa môjho názoru v tomto prípade lepšou voľbou do Austrálie ako Vietnam Airlines. Z Amsterdamu môžete cestovať do Sydney v biznis triede za 2519 eur. Google Flights ale v tomto prípade nezobrazuje spávne ceny a preto by ste mali vyhľadávať letenky priamo na webovej stránke Etihad.

Môj názor na: Etihad Airways biznis trieda

Etihad Airways majú aktuálne zaujímavé ceny leteniek aj do destinácií na Blízkom východe, v Ázii a Indickom oceáne s odletom z Viedne.

Etihad biznis trieda z Viedne: Ázia, Seychelly, Maledivy a Dubaj od 1799€

Eva Air

Austrália v biznis triede z Viedne

Ak by ste chceli odlietať z Viedne, do Austrálie sa môžete dostať v biznis triede za 3175 eur. Za túto cenu by ste mohli letieť s Eva Air do Brisbane. V niektorých prípadoch je nutný dlhší prestup na letisku v Taipei. Turisti momentálne stále nemôžu vstúpiť na Taiwan, ale dlhšie prestupy v Taipei sú povolené. V nasledujúcich mesiacoch by sa mal zahraničným turistom sprístupniť aj Taiwan.

Recenzia: Eva Air Boeing 787 biznis trieda

S kórejskou leteckou spoločnosťou Asiana Airlines by ste mohli cestovať z Viedne do Sydney za 3275 eur. Asiana ale nelieta priamo do Viedne a preto je okrem Soulu potrebný prestup aj vo Frankfurte.

Oman Air

Austrália z Milána s Oman Air

Z Milána môžete cestovať do Perthu už za 2210 eur s Oman Air. Oman Air ale nelieta priamo do Austrálie a okrem Muscatu je preto potrebný prestup aj v Kuala Lumpure. Posledný let z Malajzie do Austrálie je na palube Malaysia Airlines, alebo Malindo Air. V oboch prípadoch sa ale jedná lety na Boeing 737, ktoré nemajú lie-flat sedadlá (iba klasické sklápacie sedadlá). Osobne by som uprednostnil v tomto prípade lety s Malaysia Airlines.

Oman Air je vynikajúca letecká spoločnosť so skvelými lie-flat sedadlami na ich diaľkových lietadlách. V prípade dlhších prestupov v Muscate Oman Air poskytuje pre pasažierov v biznis triede zadarmo ubytovanie.

Biznis trieda Oman Air. Porovnanie s Qatar Airways

Malaysia Airlines Business and First class lounge

Recenzia: Malaysia Airlines business class

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment