Home Akciové letenky Biznis trieda z Budapešti: Tokio, Guam, Havaj, Taipei a Soul od 1320€

Biznis trieda z Budapešti: Tokio, Guam, Havaj, Taipei a Soul od 1320€

by Karol
0 comment

Od polovice októbra 2022 budú môcť zahraniční turisti po dva a pol roku opäť cestovať do Japonska a na Taiwan. Južná Kórea od 1.10. nevyžaduje PCR testy po prílete do krajiny. V dnešnom blogu sa preto budem venovať (pravdepodobne) najlacnejším letenkám v biznis triede z Európy do severovýchodnej Ázie. K tomu mixu destinácií ešte pridám letenky na Guam a Havajské ostrovy.

Vo všetkých prípadoch sa bude jednať o odlety z Budapešti.

Soul v biznis triede za 1320 eur

S LOT Polish Airlines budete môcť cestovať v biznis triede z Budapešti do Soulu za 1320 eur. Za letenku na rovnakej trase s Air France – KLM by ste zaplatili 1330 eur. V tomto prípade by som určite uprednostnil lety s Air France – KLM pred LOT.

Pri výbere leteckej spoločnosti si ale dávajte pozor, ktorý let si zvolíte. Air France momentálne do Soulu nasadzujú lietadlá so staršou generáciou angled flat sedadiel so 7 sedadlami v jednom rade. V prípade letov s týmito sedadlami by ste si mali radšej vybrať KLM. Od budúceho roka ale začnú Air France na tejto trase nasadzovať Boeingy 777 s novými lie-flat sedalami, ktoré už budú mať aj dvere.

Air France vs KLM: kto je lepší v biznis triede

Tokio s LOT a Taipei s Turkish Airlines

S LOT Polish Airlines budete môcť cestovať z Budapešti do Tokia za 1530 eur.

Na Taiwan sa najlacnejšie dostanete s Turkish Airlines. Za letenku v biznis triede z Budapešti do Taipei by ste zaplatili 1600 eur. Turkish lietajú na Taiwan na Boeingoch 777 a 787. V tomto prípade by som si vyberal lety na Boeingoch 787, ktoré majú novšiu generáciu sedadiel, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Guam za 1820 eur so Star Alliance

S Lufthansou a Swiss budte môcť cestovať v biznis triede z Budapešti na Guam za 1820 eur. V prípade oboch leteckých spoločností je prestup v Tokiu a posledný let medzi Japonskom a ostrovom Guam je na palube United Airlines.

V tomto prípade by som určite uprednostnil Swiss pred Lufthansou.

Recenzia: Swiss biznis trieda Boeing 777 Zurich – Sao Paulo

Dva dôvody prečo sa vyhnúť biznis triede Lufthansy

Havajské ostrovy so SkyTeam a Star Alliance

1500 eurové letenky v biznis triede z Budapešti na Havajské ostrovy s Oneworld sú už momentálne nedostupné, ale so SkyTeam a Star Alliance sa budete môcť dostať na tieto pacifické ostrovy za 1800 eur. Tieto ceny sú aktuálne pri letoch letoch do konca marca 2023.

Kombináciou leteckých spoločností Air France, KLM, Delta a WestJet budete môcť cestovať na Havajské ostrovy za cca 1800 eur. Za letenky s Lufthansou, Swiss a United by ste zaplatili o zhruba 60 eur viac.

Za tieto ceny sú dostupné napríklad Honolulu, Kona, alebo Lihue.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment