Home Hotelové siete Ako získať rýchlo chýbajúce míle na letenku od Miles & More

Ako získať rýchlo chýbajúce míle na letenku od Miles & More

by Karol
0 comment

V dnešnom blogu sa budem venovať tématike ako získať pomerne rýchlo a jednoducho míle do vernostného programu Miles & More.

Tento spôsob nemusí byť z finančného hľadiska vždy veľmi atraktívny. Môže byť pre vás ale zaujímavý, ak by míle z vášhoho účtu mali v najbližšej dobe expirovať a vy nemáte dostatok míľ na výber letenky.

V minulosti som sa venoval už aj kúpe míľ priamo od Miles & More. Dnes budem písať o tom, ako získať míle za ubytovanie.

Ako získať míle do Miles & More za ubytovanie

Absolvovanie letu je jedným z tradičných spôsobov získavania míľ. Kúpou letenky v ekonomickej triede na kratších kontinentálnych letoch ale väčšinou získate len menší počet míľ.

Ak potrebujete akumulovať ”väčší” počet míľ za krátky čas, rezervácia ubytovania prostredníctvom Hotels and Cars by Points by mohla byť pre vás zaujímavou alternatívou ku kúpe letenky.

Za každú jednu noc ubytovania získate minimálne 1000 míľ do Miles & More.

Hotels and Cars by Points ale môžu byť niekedy mierne drahší ako napríklad Booking.com. Získané míle môžu na druhej strane vyvážiť vyššiu cenu a to hlavne v prípade, ak vám chýbajú míle na letenku.

Nevýhodou pre niektorých ľudí môže byť, že Hotels and Cars vo všeobecnosti neponúkajú ubytovanie v hoteloch kategórie dve hviezdičky a nižšie.

Mne osobne má v Miles & More za tri mesiace expirovať väčší počet míľ. Aktuálne mám na účte zhruba 33 000 míľ. Mojím cieľom je dosiahnutie 35 000 míľ, ktoré mi umožnia si vybrať jednosmernú letenku v biznis triede na Blízky východ, alebo do severnej a strednej Afriky. Rezerváciou dvoch dní ubytovania cez Hotels and Cars si jednoducho navýšim zostatok na účte o potrebných 2000 míľ.

Absolvovanie vášho pobytu by ste si ale nemali nikdy nechávať na poslednú chvíľu pred expiráciou míľ. Kreditovanie míľ do vášho účtu môže trvať aj dva týždne.

Získajte míle za rezervácie cez Booking.com

Ako dostanem míle za väčšinu rezervácií hotelov

Ako zabrániť expirácii míľ vo vernostnom programe

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment