Home Akciové letenky Prihláste sa na odber Newsletter

Prihláste sa na odber Newsletter

by Karol
1 comment

O najnovších článkoch z Dvere Sveta Dokorán budete môcť byť v budúcnosti informovaní aj prostredníctvom newsletter (informačný bulletin), ktorý budem zasielať prostredníctvom emailov.

Nemusíte sa ale obávať, nebudete každý deň bombardovaný novým mialom. Newsletter budem posielať vždy po publikovaní nového blogu s akciovými letenkami. V priemere môžete preto očakávať jeden až dva emaily za týždeň.

K blogu o letenkách pridám vždy aj ďalšie najnovšie články o leteckých spoločnostiach, hotelových sietiach a cestovaní.

Hlavnou výhodou prihlásenia sa na odber newslettera je, že budete vždy okamžite notifikovaní o najnovších ponukách akciových leteniek. V niektorých prípadoch sú akciové ceny dostupné iba niekoľko hodín. Príkladom môžu byť minulotýždňové letenky v biznis triede z Prahy na Havajské ostrovy za 1560 eur, ktoré boli veľmi rýchlo stiahnuté z predaja.

Zareagovať okamžite treba hlavne na error fare letenky, o ktorých som už písal v minulosti.

Na odber newslettera sa môžete prihlásiť kliknutím na lištu v pravom hornom rohu, kde nájdete registračný formulár. V prípade registrácie cez mobilný telefón sú lišty na oboch stranách. Použite aj v tomto prípade tú na pravej strane. Po mojom minulotýždňovom upozornení na newsletter na Facebooku nebola ešte možná registrácia cez webovú stránku na mobilných telefónoch. Teraz by ste už nemali mať problém nájsť tento formulár.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Ako kúpiť Error Fare letenky - Dvere sveta dokorán 17. januára 2023 - 0:09

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment