Home Akciové letenky V biznis triede z Košíc: východná Ázia a Guam od 1330 eur

V biznis triede z Košíc: východná Ázia a Guam od 1330 eur

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Košíc do krajín východnej Ázie a na Guam už za 1330 eur. Do Soulu by ste mohli cestovať jednosmerne za 920 eur, alebo si vytvoriť kombináciu Košice – Tokio – Soul za 1010 eur.

Diaľkové lety z Európy sú s leteckými spoločnosťami Lufthansa Group a prípoj v Ázii s miestnymi aerolinkami zo Star Alliance, alebo SkyTeam.

V biznis triede z Košíc do Ázie a na Guam:

  • Košice – Soul: 920 eur jednosmerne
  • Košice – Tokio – Soul: 1010 eur
  • Košice – Soul: 1330 spiatočne
  • Košice -Tokio- Soul – Košice: 1410 eur
  • Košice – Taipei: 1840 eur spiatočne (za príplatok cca 100 eur je možný stop v Tokiu)
  • Košice – Guam: 1820 eur spiatočne
  • Košice – Tokio – Guam – Košice: 1930 eur

Všetky tieto lety vyžadujú minimálne dva prestupy, z ktorých prvý je vždy vo Viedni. Pri ceste do Ázie je takmer vždy druhý prestup v Tokiu, kam by ste cestovali na palube Austrian Airlines. Posledný kratší let z Tokia je na palube EVA Air, China Airlines, Korean Air, Asiana, alebo United.

Ak by ste mali záujem si spraviť stopover v Japonsku, nemali by ste mať problém zaradiť ho do itinerára aj pri návrate do Európy. Pri vyhľadávaní takejto kombinácie budete musieť použiť v rezervačnom systéme multi-city funkciu.

Zo Soulu by ste mohli cestovať späť do Európy aj s Lufthansou s prestupom v Mníchove, alebo Frankfurte.

Vyhľadávať tieto letenky ale môže byť mierne zložitejšie. Lufthansa a ani Austrian nepredávajú priamo letenky so zastavením v Tokiu. Do Guam som nemal problém vytvoriť itinerár priamo na webovej stránke United Airlines.

Pri všetkých ostatných destináciach som ale musel využiť online predajcov leteniek. Ja odporúčam kupovať vždy letenky priamo s leteckou spoločnosťou, ale v tomto prípade pri letoch do Ázie by vám Austrian a Lufthansa dali oveľa vyššie ceny.

Mne sa všetky vyššie uvedené itineráre podarilo vytvoriť napríklad na Orbitz, hoci som sa musel mierne ”hrať” s dátumami.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment