Home Akciové letenky Qatar Airways biznis trieda: Miláno – Kapské Mesto – Viedeň 1670€

Qatar Airways biznis trieda: Miláno – Kapské Mesto – Viedeň 1670€

by Karol
0 comment

Kapské Mesto v biznis triede s Qatar Airways za 1670 eur. Za túto cenu budete môcť cestovať na trase Miláno – Kapské Mesto – Viedeň.

Za 1760 eur je dostupná kombinácia Budapešť – Kapské Mesto – Viedeň.

Letenka Praha – Kapské mesto – Viedeň je dostupná už za 1600 eur, ale let do Južnej Afriky je v Business Lite rezervačnej triede, o ktorej budem písať nižšie.

Kapské Mesto v biznis triede s Qatar Airways

Letenky za túto cenu sú dostupné až do začiatku marca 2024. Jedná sa rezervačnú triedu Business Classic (a vyššie), ktorá zahŕňa check-in batožinu a vstup do loungu. Dávajte si pozor, aby ste si náhodu nevybrali rezervačnú triedu Business Lite, ktorá nezahŕňa lounge a batožinu, pokiaľ nemáte status Sapphire, alebo Emerald v aliancii oneworld.

Google Flights nezobrazuje správne ceny týchto leteniek a preto by ste letenky mali vyhľadávať priamo na webovej stránke Qatar Airways. Využiť budete musieť funkciu multi-city vyhľadávania leteniek (namiesto klasickej return). Takéto vyhľadávanie je určite o niečo pomalšie, ale ja som nemal problém nájsť dostupné termíny za tieto ceny.

Ak by ste chceli využiť túto akciovú ponuku, odporučil by som neodkladať príliš dlho kúpu letenky. Qatar Airways predávajú v tomto prípade Business Classic rezervačnú triedu oveľa lacnejšie ako Business Lite…

Qatar Airways Al Mourjan business class lounge Doha

Qsuite. Ako letieť v najlepšej biznis triede na svete

S touto letenkou by ste sa mali status oneworld Sapphire od British Airways takmer na dosah ruky:

Rýchla cesta k Oneworld Sapphire s British Airways

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment