Home Akciové letenky Biznis trieda: Punta Cana a New York z Paríža od 1170 eur

Biznis trieda: Punta Cana a New York z Paríža od 1170 eur

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Paríža: Punta Cana a New York už za 1170 eur. Ceny spiatočných leteniek s Lufthansa Group, Air Canada a TAP Air Portugal.

Biznis trieda: Punta Cana s Lufthansa Group a Air Canada

Do Punta Cany v Dominikánskej republike budete môcť cestovať z letiska Paríž Charles de Gaulle (CDG) už za 1170 eur.

Lety sú na palube leteckých spoločností Air Canada, Lufthansa, Austrian Airlines, Eurowings Discover, Swiss, alebo Edelweiss a zahŕňajú minimálne jeden prestup. Diaľkové lety sú väšinou s Air Canada, alebo Eurowings Discover.

Aj keď letenky vždy odporúčam kupovať priamo na webových stránkach leteckých spoločností, v tomto prípade tieto akciové ceny nájdete iba u online predajcov leteniek. Ak by ste sa rozhodli túto akciu využiť, letenky by ste mali kupovať cez online cestovnú kanceláriu ktorej dôverujete. Tieto ceny nájdete napríklad aj na Expedii, ktorá je jedným z najväčších predajcov leteniek na svete.

Cestovať budete môcť od septembra 2023 až do polovice februára 2024. Na rýchlejšie vyhľadávanie leteniek budete môcť využiť Google Flights, aj keď v niektorých prípadoch zobrazené ceny nie sú správne.

Biznis trieda do New Yorku s TAP Air

S TAP Air Portugal budete môcť cestovať do New Yorku za 1220 eur. Odlet je z parížskeho letiska Orly (ORY). Prestup je v Lisabone, alebo Porte, kde si budete môcť spraviť zadarmo stopover.

Prílet je na letisko New York JFK, alebo Newark (EWR).

Dostupnosť leteniek je veľmi dobrá od polovice septembra až do polovice decembra 2024.

Recenzia TAP Air Portugal biznis trieda Airbus A330

Recenzia: TAP Air Portugal lounge Lisabon

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment