Home Akciové letenky Zľava 100 eur na letenky Aegean Airlines

Zľava 100 eur na letenky Aegean Airlines

by Karol
3 komentáre

Letenky Aegean Airlines môžete teraz kúpiť so zľavou 100 eur. Táto najväčšia grécka letecká spoločnosť patriaca do Star Alliance je oveľa lepšou alternatívou pri cestách do Grécka oproti Wizz Air, alebo Ryanair. Pri letoch s Aegean Airlines dostanete jednu väčšiu príručnú batožinu zadarmo a strava a nápoje na palube ich lietadiel je tiež podávaná bezplatne.

Zľava 100 eur na letenky od Aegean Airlines

Zľava platí na lety od 1. apríla do 31. októbra 2023.

Pri kúpe letenky budete musieť použiť promo kód: WELCOMEBACK

Kód je platný iba pri spiatočných letenkách. Zľavu dostanete pri cestách v ekonomickej a aj biznis triede na medzinárodných letoch.

Tento kód by mal byť platný až do 21. apríla 2023. Nebol by som ale prekvapený, ak by Aegean Airlines ukončili túto promo akciu pred týmto dátumom. Jedná sa naozaj o skvelú ponuku. Napríklad v hlavnej turistickej sezóne (júl, august) budete môcť kúpiť spiatočnú letenku z Viedne do Atén za 77 eur.

100 eur je odpočítaných iba zo základnej ceny letenky a nie z letiskových táx. Na fotografii nižšie môžete vidieť, že základná cena spiatočnej letenky z Viedne do Atén je 88 eur. Aegean odpočítali z ceny letenky celých 88 eur a zaplatiť by som musel iba poplatky vo výške 77,5 eur.

Za spiatočné letenky s odletom z Bratislavy by ste zaplatili iba 52 eur. Tieto lety z Bratislavy do Atén ale začínajú až 14. septembra 2023.

Zľavu 100 eur ale dostanete na jednu rezerváciu a nie na osobu. Ak by ste cestovali viaceré osoby spolu, viac by sa vám oplatilo preto kúpiť letenky separátne, aby každá osoba dostala zľavu 100 eur.

Mimochodom, Aegean Airlines zrušili tento týždeň plánované letné lety z Atén do Bratislavy. Tejto tématike sa ale budem bližšie venovať až v zajtrajšom blogu.

Aegean Airlines biznis trieda na Airbus A321neo

Recenzia Aegean Airlines a Olympic Air

Miles+Bonus, najlepší program Star Alliance?

3 komentáre

Súvisiace články

3 komentáre

Shihying 24. marca 2023 - 22:33

Thanks for sharing Karol! Very good price! Just to share that the promo code only applies to round trip, not valid for one-way or open jaw:)

Reply
Karol 24. marca 2023 - 22:56

Thank you. I didnt realize that. Only tried returned tickets 🙂

Reply
Aegean zrušili lety do Bratislavy. Čo s letenkami? - Dvere sveta dokorán 25. marca 2023 - 18:11

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment