Home Akciové letenky Biznis trieda: Bogota z Amsterdamu 1120€

Biznis trieda: Bogota z Amsterdamu 1120€

by Karol
0 comment

Biznis trieda s Aviancou: Bogota z Amsterdamu za 1120 eur. Cena za spiatočnú letenku. Cestovať budete môcť od začiatku novembra 2023 až do konca februára 2024.

Biznis trieda: Bogota s Aviancou za 1120 eur

Kolumbijská letecká spoločnosť Avianca nelieta priamo z Bogoty do Amsterdamu. Potrebný je preto prestup na letisku v Madride, alebo Barcelone. Kratší európsky let je na palube KLM, alebo Iberie. Let zo Španielska do Bogoty je na Boeingu 787.

Tieto letenky z Amsterdamu do Bogoty sa mi ale nepodarilo naceniť priamo na webovej stránke Avianci. Na Expendii som ale nemal problém vytvoriť tento itinerár.

S Aviancou som na diaľkovom lete nikdy necestoval, ale sedadlá v biznis triede na ich Boeingoch 787 sú kvalitné. Podľa mnohých recenzií ale kvalita servisu a strava na palube zaostáva za ich konkurenciou. Pri cene 1120 eur sa ale stále jedná o veľmi dobrú ponuku.

Avianca je členom Star Alliance. Diaľkový let je v rezervačnej triede D, za ktorú by ste napríkald do Miles & More dostali až 200% míľ.

Ako najvýhodnejšie využiť míle Miles & More a Star Alliance

Ak by ste mali záujem byť pravidelne infrmovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment