Home Akciové letenky Biznis trieda z Budapešti: Zimbabwe a Južná Afrika od 1350€

Biznis trieda z Budapešti: Zimbabwe a Južná Afrika od 1350€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Egyptair z Budapešti do Zimbabwe a Južnej Afriky už za 1350 eur.

Egyptair majú dlhodobo veľmi atraktívne ceny leteniek v biznis triede z Budapešti a Viedne na Blízky východ, do Afriky a do Indie. Doteraz som ale zámerne nepublikoval žiadne z ich ponúk z jednoduchého dôvodu. Egyptair nepovažujem za veľmi dobrú leteckú spoločnosť.

Pri týchto letenkách do Zimbabwe a Južnej Afriky ale robím výnimku, keďže diaľkový let z Káhiry do južnej Afriky je na Boeingoch 787 s kvalitnými plne sklápateľnými sedadlami. Tieto sedadlá majú konfiguráciu v jednom rade 1-2-1 a zaručujú teda priamy prístup do uličky všetkým pasažierom. V kvalite stravy ale Egyptair zaostáva za väčšinou svojej konkurencie. Táto najväčšia egyptská letecká spoločnosť tiež nepodáva alkohol na palube lietadiel.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede:

  • Harare (Zimbabwe) 1350 eur
  • Johannesburg 1370 eur

Pri letoch do Harare je potrebný jeden prestup navyše v Johannesburgu. Posledný sektor medzi Južnou Afrikou a Zimbabwe je na palube South African Airways (tiež v biznis triede).

Do Harare sú letenky dostupné až do marca 2024. Najnižšie ceny leteniek som našiel na Expedii.

Najlacnejšie ceny leteniek do Johannesburgu nájdete v mesiacoch máj a jún 2023.

Rezervačná trieda J. Egyptair a aj South African Airways patria do Star Alliance. Za túto rezervačnú triedu by ste dostali 200% míľ napríklad do vernostných programov Lufthansy, SAS, alebo TAP Air Portugal. V prípade Turkish Airlines a Aegean Airlines by to bolo 150% míľ.

Ak by ste mali záujem byť pravidelne infrmovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment