Home Akciové letenky Soul v premium economy z Budapešti 730€

Soul v premium economy z Budapešti 730€

by Karol
0 comment

Soul v premium economy s odletom z Budapešti za 730 eur. Spiatočné letenky s Lufthansou a Swiss.

V biznis triede by ste mohli cestovať s Lufthansou z Budapešti do Soulu za 1300 eur.

Soul v premium economy za 730 eur

Cestovať budete môcť v mesiacoch november, december 2023 a január 2024. Prílet je na letisko Soul Gimpo (GMP), ktoré sa nachádza bližšie pri centre mesta ako hlavné letisko Incheon (ICN).

Prestupovať budete na letiskách Mníchov, alebo Frankfurt a následne Tokio Haneda. Posledný let z Tokia do Soulu je na palube Asiana Airlines, alebo All Nippon Airways v ekonomickej triede. V niektorých prípadoch dostanete na výber aj letenky na palube Swiss, ktoré ale vyžadujú pozemný presun medzi letiskami Tokio Narita a Tokio Haneda. Let z Maďarska do Nemecka, alebo Švajčiarska je tiež v ekonomickej triede.

V prípade leteniek v biznis triede je potrebný iba jeden prestup v Nemecku.

Swiss premium economy
Swiss premium economy

Rezervačná trieda N na diaľkových letoch v premium economy, za ktorú dostanete do väčšiny vernostných programov Star Alliance 100% míľ (žiadne míle v prípade Aegean Airlines). V Miles&More dostanete míle podľa ceny letenky.

Letenky ako vždy odporúčam kupovať priamo na webovej stránke Lufthansy, alebo Swiss. Ich kalendáre s celomesačnými cenami leteniek, ale nezobrazujú správne ceny. Preto budete musieť kliknúť na konkrétny dátum a vyhľadať manuálne termíny s najnižšími cenami. Google flights tiež nezobrazuje správne ceny týchto leteniek.

Swiss premium economy.

———————————————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne infrmovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment