Home Akciové letenky Cancún z Viedne a Prahy v biznis triede za 1449 eur

Cancún z Viedne a Prahy v biznis triede za 1449 eur

by Karol
0 comment

Cancún (Mexiko) v biznis triede s odletom z Viedne za 1449 eur a z Prahy za 1469 eur. Spiatočné letenky od nemeckej leteckej spoločnosti Condor. Za letenky na priamych letoch z Frankfurtu nad Mohanom do Cancúnu v biznis triede by ste zaplatili 1399 eur.

Jedná sa o “Last minute” ponuku, keďže odlet z Európy za túto cenu môže byť iba v prvej polovici júna. Návrat môže byť v priebehu celého júna 2023. Ak by ste mali záujem cestovať do Cancúnu, ale tieto termíny vám nevyhovujú, odporučil by som vám sledovať webovú stránku Condor, alebo Google Flights, či postupom času nebudú uvoľnené aj neskoršie termíny.

Cancún z Viedne a z Prahy už za 1449 eur

Prestup je na letisku vo Frankfurte a let z Viedne a Prahy do Nemecka je na palube Austrian Airlines, alebo Lufthansy.

Do Cancúnu lietajú Condor na úplne nových Airbusoch A330-900neo s kvalitnými plne sklápateľnými sedadalmi, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti, s ktorou budete cestovať. Pravdaže v tomto prípade je to Condor. Dostupné termíny s najnižšími cenami vám veľmi prehľadne zobrazí aj Google Flights.

Condor nie je členom žiadnej z troch veľkých aliancií leteckých spoločností. Míle za ich lety budete môcť kreditovať iba do vernostného programu amerických Alaska Airlines Mileage Plan.

Funkcie Google Flights, o ktorých možno neviete

—————————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment