Home Akciové letenky Last minute: Kuba z Viedne v biznis triede za 1059 eur

Last minute: Kuba z Viedne v biznis triede za 1059 eur

by Karol
0 comment

Last minute ponuka leteniek do Karibiku od nemeckej leteckej spoločnosti Condor. Biznis trieda z Viedne na Varadero (Kuba) za 1059 eur.

Ja som našiel najlacnejšie ceny pri odlete z Viedne 26.5.2023. V ostatných májových a júnových termínoch sú letenky o niečo drahšie.

Na vstup na Kubu budete potrebovať víza a pred kúpou takejto last minute letenky si určite overte, či budete mať dostatok času na vybavenie víz.

Ak by ste mali záujem cestovať na Varadero a tieto termíny vám nevyhovujú, odporučil by som vám sledovať webovú stránku Condor, či postupom času nebudú uvoľnené aj iné termíny s podobnými cenami.

Condor: Kuba z Viedne v biznis triede za 1059 eur

Prestup je na letisku vo Frankfurte. Keďže Condor neprevádzkuje lety z Viedne do Nemecka, tak je kratší európsky let je na palube Austrian Airlines, alebo Lufthansy (tiež v biznis triede).

Condor lieta na Varadero so staršími Boeingami 767, ktoré nemajú v biznis triede plne sklápateľné sedadlá. Konfigurácia sedadiel je 2-2-2 v jednom rade. Pri takejto cene letenky sa ale jedná o akceptovateľný produkt. Pri vyšších cenách by som sa ale osobne asi vyhol cestám v biznis triede s Condor na ich Boeingoch 767. Ich Airbusy A330neo majú v biznis triede už veľmi kvalitné plne sklápateľné sedadlá, z ktorých má každý pasažier priamy prístup do uličky.

Letenky odporúčam ako vždy kupovať priamo na webovej stránke leteckej spoločnosti, s ktorou budete cestovať. Pravdaže v tomto prípade je to Condor. Google Flights tentokrát nezobrazuje správne ceny leteniek.

Condor nie je členom žiadnej z troch veľkých aliancií leteckých spoločností. Míle za ich lety budete môcť kreditovať iba do vernostného programu amerických Alaska Airlines Mileage Plan.

——————————————————-

Ak by ste mali záujem byť pravidelne informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis triede, môžete sa prihlásiť na odber Newsletter. Prihlasovací formulár nájdete priamo na webové stránke Dvere Sveta Dokorán

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment