Home Vernostné programy Miles and More, najnovšie Mileage bargains

Miles and More, najnovšie Mileage bargains

by Karol
3 komentáre

Májová ponuka Miles and More Mileage bargains. Vernostný program Lufthansa Group Miles and More pravidelne ponúka letenky za míle, na ktoré budete potrebovať len zhruba 50 percent míľ oproti normálnej hodnote.

Nie všetky akcie sú výhodné

Vo všeobecnosti výber letenky za míle v rámci Lufthansa Group nepredstavuje najlepšiu hodnotu akú môžete dostať za svoje míle. Je to spôsobené tým, že Lufthansa Group ešte inkasuje rôzne poplatky, ktoré môžu byť aj vyše 600 eur pri spiatočnej letenke.

Vo všeobecnosti sa moc neoplatí vyberať letenky za míle na lety v rámci Európy. Na tieto budete potrebovať najmenej 15 000 míľ a navyše budete musieť zaplatiť poplatok 80 až 100 eur. To je cena za ktorú často nájdete platenú letenku do vašej destinácie.

Pri diaľkových letoch v ekonomickej triede hodnota vašich míľ môže byť tiež veľmi nízka. Za spiatočnú letenku do New Yorku budete musieť dať 30 000 míľ (Mileage bargains) a za poplatky zaplatíte ešte 350 eur. Momentálne najlacnejšie letenky do New Yorku stoja 300 eur. V tomto prípade sú Mileage bargains hneď na prvé pohľad nevýhodné.

Miles and More Mileage bargains v biznis triede

V prípade biznis triedy už dostanete o niečo väčšiu hodnotu za vaše míle. Stále ale budete musieť zaplatiť zhruba 600 eur za poplatky.

Z aktuálnej májovej ponuky vyberám tie najzaujímavejšie ponuky, kde jednoznačne najlepšiu hodnotu predstavuje Buenos Aires. Letenky do Buenos Aires z Viedne sú vo všeobecnosti drahšie ako letenky do Ázie, alebo Severnej Ameriky.

70 000 míľ: Buenos Aires, Bogota, Tokyo

55 000 míľ: San Jose, Mexico City, Cancun, Los Angeles, Montreal, New York, Washington

Miles and More Mileage bargains v ekonomickej triede

V ekonomickej triede sú podľa mňa najzaujímavejšie lety do Mexico City, Cancun, alebo San Jose za 35 000 míľ.

Rezervácia

Letenku je potrebné vystaviť do 31.5.2019. Dátumy odletov sa rôznia. Niektoré sú v mesiacoch máj a jún, ale väčšina je od polovice augusta do konca septembra.

https://www.meilenschnaeppchen.de/?lang=en

Ja osobne ale tento rok odchádzam z Miles and More programu. V tomto článku si môžete prečítať o možných alternatívach k Miles and More v rámci Star Alliance: http://dveresvetadokoran.sk/2019/04/03/preco-odchadzam-z-programu-miles-and-more/

3 komentáre

Súvisiace články

3 komentáre

Aegean Airlines. 10 hodín v biznis triede za 400 eur - Dvere sveta dokorán 24. mája 2019 - 14:42

[…] Vernostné programy […]

Reply
Aká je hodnota míľ vo vašom vernostnom programe - Dvere sveta dokorán 24. septembra 2020 - 21:52

[…] v pravidelných promoakciách, ktoré máva v ponuke väčšina vernostných programov (napríklad Miles and More, alebo Flying […]

Reply
Ako využiť míle Miles & More a Star Alliance - Dvere sveta dokorán 30. decembra 2020 - 20:07

[…] ste chceli cestovať s Lufthansa Group, najvýhodnejšie je využiť ich pravidelné promo akcie (Mileage Bargains), pri ktorých dostanete 50% zľavu na míle. Napríklad na spiatočnú letenku do USA budete v […]

Reply

Leave a Comment