Home Akciové letenky Biznis trieda Austrália a Nový Zéland od 1800€

Biznis trieda Austrália a Nový Zéland od 1800€

by Karol
0 comment

Biznis trieda: Austrália a Nový Zéland s Qatar Airways, Singapore Airlines, alebo China Airlines od 1800 eur.

Biznis trieda Singapore Airlines Austrália a Nový Zéland

Vo všeobecnosti jedny z najlacnejších leteniek v biznis triede do Austrálie, alebo na Nový Zéland nájdete celoročne pri odlete zo Švédska.

Momentálne má zaujímavé ceny leteniek s odletom zo Štokholmu Singapore Airlines. Spiatočná letenka do Sydney, Brisbane a Aucklandu stojí 2150 eur. Do Melbourne, Cairns a Perthu môžete letieť za 2170 eur.

Let zo Štokholmu do Singapuru má technické medzipristátie zhruba jednu hodinu v Moskve. Víza ale nebuďte potrebovať, kedže poletíte hneď ďalej do Singapuru.

Qatar Airways z Turecka a Bulharska od 1820 eur

Z Izmiru je možné letieť v biznis triede s Qatar Airways do Perthu za 1820 eur. Letenky do Melbourne stoja 1980 eur a do Sydney 2040 eur. Qatar Airways lieta medzi Izmirom a Dohou len 3 krát za týždeň. Ak by minimálny prestupový čas v Dohe bol medzi 8 až 24 hodinami, Qatar Airways poskytne zadarmo ubytovanie a stravu. Ak by prestupový čas bol viac ako 24 hodín, Qatar Airways poskytuje za veľmi výhodnú cenu ubytovanie v Dohe: https://dveresvetadokoran.sk/2019/03/31/qatar-airways-doha-hotel/

Spiatočná letenka na priamom lete z Viedne do Izmiru stojí od 140 eur.

Pri odlete zo Sofie s Qatar Airways sú najzaujímavejšie ceny na Nový Zéland. Spiatočná letenka v biznis triede do Aucklandu stojí 2380 eur.

China Airlines z Viedne

China Airlines Airbus A350 biznis trieda
China Airlines Airbus A350 biznis trieda

Letenky v biznis triede do Austrálie a na Nový Zéland s odletom z Viedne sú vo všeobecnosti o dosť drahšie oproti niektorým iným európskym letiskám.

Momentálne ponúkajú najlacnejšie letenky z Viedne China Airlines. China Airlines je veľmi kvalitná taiwanská letecká spoločnosť, ktorá je súčasťou aliance SkyTeam. Medzi Taipei a Viedňou, Auckladom, Sydney a Brisbane lietajú na nových Airbus A350 s veľmi dobrými biznis sedadlami. Jedinou nevýhodou je dlhšie medzipristátie v Taipei. Tento čas ale môžete využiť na rýchlu návštevu Taipei, ktorú je možné absolvovať individuálne, alebo sa môžete zúčastniť bezplatných výletov organizovanými letiskom: https://dveresvetadokoran.sk/2019/06/05/letiska-poskytujuce-vylety-zadarmo/

Spiatočná letenka v biznis triede do Sydney a Brisbane stojí 2760 eur a do Aucklandu 2720 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment