Home Akciové letenky Čína v biznis triede od 990€, odlet z Viedne 1390€

Čína v biznis triede od 990€, odlet z Viedne 1390€

by Karol
0 comment

Čína v biznis triede: Guangzhou 990 eur, Šanghaj a Peking od 1280 eur.

Čína v biznis triede z Viedne s Hainan Airlines

Hainan Airlines je podľa mňa najlepšou zo všetkých čínskych leteckých spoločností. Hainan Airlines lietajú medzi Viedňou a Shenzen dva krát za týžden (štvrtok a sobotu) na Boeing 787. Zo Shenzen je možné pokračovať do ďalších čínskych a ázijských destinácii Hainan Airlines.

Pri kúpe letenky od 20. augusta do 3. septembra ponúkajú Hainan Airlines zľavu 15% na všetky letenky z Európy do Ázie v ekonomickej a biznis triede. Túto zľavu je možné získať iba pri rezervácii letenky priamo na web stránke Hainan Airlines. Zľavy sa nezobrazia na Google Flights a ani v ponuke online cestovných kancelárii.

Z Viedne je možné letieť v biznis triede do Pekingu a Šanghaja za 1390 eur. Z Prahy sú letenky o niečo lacnejšie. Napríklad do Šanghaja a Guangzhou je možné letieť za 1280 eur. Zľavy sú ale dostupné do všetkých destinácii Hainan Airlines v Číne.

Míle je možné dávať okrem vernostného programu Hainan Airlines aj do Etihad Guest programu a Alaska Airlines Mileage Plan. O Etihad Guest som už písal v minulosti. Je to zaujímavý program hlavne v prípadoch leteckých spoločností ktoré nepatria do jednej z troch veľkých aliancii.

Čína, Fenghuang

Peking a Šanghaj v biznis triede z Londýna za 1200 eur

Spiatočná letenka v biznis triede s China Southern Airlines z Londýna do Pekingu a Šanghaja stojí 1200 eur. Letenky za túto cenu sú dostupné len pri odletoch z Londýna v mesiaci september. Návrat je možný do konca októbra. Lety do Šanghaja sú s prestupom v Amsterdame. Let medzi Amsterdamom a Šanghajom je na Airbus A380.

China Southern Airlines začiatkom tohto roka vystúpila zo SkyTeam, ale míle je stále možné pridávať do mnohých vernostných programov SkyTeam. Kam môžete pridávať míle si najlepšie overíte na Where to credit.

Guangzhou zo Saudiou za 990 eur

Najlacnejšie letenky do Číny v biznis triede nájdete momentálne pri odlete z Turecka. Z Istanbulu do Guangzhou stojí spiatočná letenka so Saudiou 990 eur. Na letoch medzi Saudskou Arábiou a Guangzhou používa Saudia lietadlá Boeing 787 s ich najlepšou biznis triedou. Je ale potrebné nájsť lety kde prestupová doba v Saudskej Arabii nepresiahne 12 hodín. V opačnom prípade by ste na prestup potrebovali víza. O letenkách v biznis triede so Saudiou od 850 eur do Ázie a Južnej Afriky som už písal minulý týždeň.

Čína v biznis triede s Qatar Airways z Budapešti

Z Budapešti je možné letieť v biznis triede s Qatar Airways do Hangzhou za 1329 eur a do Chongqing za 1374 eur. Letenky za túto cenu z Budapešti má Qatar Airways v ponuke už niekoľko mesiacov.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment