Home Hotelové siete AccorHotels bonus až 6000 bodov (120 eur)

AccorHotels bonus až 6000 bodov (120 eur)

by Karol
1 comment

AccorHotels ponúka ďalšiu globálnu akciu, pri ktorej môžete získať bonus až 6000 bodov. Hodnota 6000 bodov je 120 eur, ktoré môžete využiť v budúcnosti na rezerváciu ubytovania v rámci siete AccorHotels. Súčasťou tejto celosvetovej siete hotelov sú napríklad Ibis, Mercure, Novotel, Pullman, Sofitel, Swissotel, alebo Raffles hotely.

AccorHotels bonus akcia

AccorHotels ponúka bonus až 6000 bodov za tri pobyty. Za prvý pobyt dostanete 500 bodov. Za druhý 2500 bodov a za tretí 3000 bodov (spolu 6000 bodov).

Rezerváciu ubytovania je nutné spraviť od 3. septembra do 27. septembra 2019. Pobyt je možný od 13. septembra 2019 až do 19. januára 2020. Táto ponuka je platná aj pre nových členov. Na túto akciu sa ale musíte zaregistrovať pred prvou rezerváciou. Registračná web stránka: AccorHotels.

AccorHotels bonus podmienky

Ponuku je možné využiť iba raz počas doby akcie. Za pobyt sa považujú minimálne dve noci strávené v hotely v rámci jednej rezervácie. Nie je možné napríklad rozdeliť 4 po sebe idúce noci v tom istom hotely na dve rezervácie. V takomto prípade by ste dostali body iba za jeden pobyt. Rezerváciu je nutné spraviť priamo s AccorHotels a musíte uviesť číslo vášho vernostného programu počas rezervácie ubytovania.

Akcia je platná len pre participujúce hotely. Vo všeobecnosti sú skoro všetky svetové hotely Accor súčasťou tejto akcie. Jednou z mála výnimiek sú napríklad Ibis Hotels v Číne.

Borobudur
Yogyakarta, Borobudur

Ubytovanie v Ibis hoteloch za 4 eurá na noc

Ak by ste absolvovali všetky tri pobyty, v priemere by ste za každú rezerváciu dostali naspäť 40 eur. Mnohé z Ibis hotelov často stoja len mierne nad 20 eur. Prakticky by ste využitím tejto akcie dostali ubytovanie zadarmo (kredit do budúcnosti). Napríklad tento rok som za môj pobyt v Ibis Styles Yogyakarta za jednu noc zaplatil 24 eur. Jedna noc v hoteli Ibis v Rio de Janeiro na Copacabane, alebo v argentínskom vinárskom meste Mendoza stojí tiež 24 eur.

Aktualizácia: 3000 bodov za 3 pobyty vo východnej Európe

AccorHotels ponúka za každý pobyt od 2.9. do 5.10.2019 vo “východnej” Európe extra 1000 bodov. Slovensko, Česko, alebo Poľsko sú v tomto prípade zaradené do regiónu východnej Európy. Na rozdiel od predchádzajúcej ponuky (6000 bodov) sa v tomto prípade za pobyt považuje aj jedna noc. Maximálne je možné získať 3000 bodov. Rezerváciu je potrebné spraviť do 4.10.2019. Tieto dve akcie sa nedajú kombinovať. Body by ste mali dostať podľa toho, ktorá ponuka bude bodovo výhodnejšia. Na ponuku je potrebné sa opäť registrovať pred rezerváciou ubytovania.

AccorHotels má často v ponuke takzvané Private Sales, kde sú ceny ubytovania ešte nižšie ako oficiálne ceny na ich web stránke. O Private Sales som už písal v jednom z predchádzajúcich blogov.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Rocketmiles: 5000 míľ do vernostného programu - Dvere sveta dokorán 8. septembra 2019 - 15:48

[…] Hotelové siete […]

Reply

Leave a Comment