Home Hotelové siete Rocketmiles: bonus 5000 míľ za prvú rezerváciu

Rocketmiles: bonus 5000 míľ za prvú rezerváciu

by Karol
0 comment

Rocketmiles je online rezervačná platforma ponúkajúca ubytovanie v hoteloch po celom svete. Až do konca roka 2019 Rocketmiles ponúka pre nových členov pri prvej rezervácii extra 5000 míľ do vami vybraného vernostného programu (frequent flyer program).

Ako funguje Rocketmiles

Za každú rezerváciu cez Rocketmiles dostanete míle do vami zvoleného vernostného programu. Množstvo míľ závisí od hodnoty rezervovaného ubytovania. Rocketmiles spolupracuje s mnohými leteckými spoločnosťami, ale míle nie je možné pripísať do každeho vernostného programu. Z tých väčších leteckých spoločností spolupracujú napríklad s Air France/KLM, British Airways, Turkish Airlines, Emirates, Eva Air, Singapore Airlines, Cathay Pacific, alebo American Airlines. Ešte pred rezerváciou ubytovania si vyberiete vernostný program kam budú vaše míle prirátané. Rocketmiles má ale určité nevýhody, na ktoré si musíte dať pozor. O týchto nevýhodách napíšem v ďalšom odseku.

Ponuka extra 5000 míľ

Noví členovia dostanú za prvú rezerváciu extra 5000 míľ. Rezerváciu je potrebné spraviť do 31.12.2019 s tým, že pobyt môže byť aj po tomto dátume. Míle by ste mali dostať do 2 týždňov po check out. Minimálna cena ubytovania nie je stanovená, hoci pri rezervácii niektorých hotelov bonus nedostanete. V každom prípade v priebehu rezervácie sa vám zobrazí informácia o extra bonuse 5000 míľ (odporučil by som spraviť screenshot ak by vám bonus náhodou nebol automaticky pridelený po pobyte).

Ak by ste na rezerváciu použili aplikáciu Rocketmiles, musíte použiť kód: first. Rezerváciu je tiež možné spraviť priamo na web stránke rocketmiles, kde nie je potrebné použiť kód.

Túto ponuku ale nie je možné využiť v prípade týchto leteckých spoločností: AerLingus, British Airways, American Airlines, Malaysia Airlines a Norwegian.

Nevýhody Rocketmiles

Osobne som doteraz Rocketmiles nikdy nepoužil z dôvodu, že ich ceny sú vo väčšine prípadov podstatne vyššie ako napríklad u Booking.com, alebo Agoda. Množstvo hotelov v ponuke je tiež podstatne obmedzenejšie oproti iným online rezervačným systémom. Mnohé lacnejšie hotely tiež nenájdete na ich web stránke.

Ako príklad uvediem Evergreen Laurel Hotel v Bangkoku. Najlacnejšia nerefundovateľná izba bez raňajok v polovici novembra v tomto hoteli na Booking.com stojí 51 eur. Tá istá izba na Rocketmiles stojí 77 eur. Rozdiel je, že pri s Rocketmiles dostanete navyše 500 míľ do vášho vernostného programu. Preto si vždy porovnajte ceny aj na iných rezervačných portáloch a zvážte, či hodnota extra míľ sa vyrovná rozdielu čo zaplatíte na cene ubytovania.

Osobne ale ponuku extra 5000 míľ využijem. Hodnota 5500 míľ v tomto prípade je ďaleko vyššia ako 26 eur čo zaplatím navyše za jednu noc v Evergreen Laurel Hotel.

Ďalšiu zaujímavú ponuku na extra body má do 27.9.2019 aj AccorHotels Group.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment