Home Akciové letenky Lombok so Singapore Airlines v biznis triede 1350€

Lombok so Singapore Airlines v biznis triede 1350€

by Karol
0 comment

Spiatočná letenka v biznis triede na Lombok v Indonézii so Singapore Airlines s odletom z Moskvy za 1350 eur. Letenky do Jakarty a na Bali v biznis triede s Qatar Airways, Etihad Airways, Garuda Indonesia a Saudia s odletom z iných európskych miest od 999 eur.

Singapore Airlines v biznis triede na Lombok za 1350 eur

Singapore Airlines predáva spiatočné letenky v biznis triede z Moskvy na ostrov Lombok v Indonézii za 1350 eur. Ostrov Lombok je vzdialený len niekoľko desiatok kilometrov na východ od Bali a v posledných rokoch je čoraz viac vyhľadávanou turistickou destináciou. Ostrov je známy svojimi plážami, hinduistickými chrámami a sopkou Rinjani, ktorá je druhou najvyššou sopkou v krajine.

Tieto letenky ale nenájdete na Google Flights. Najlepšie je hľadať letenky priamo na web stránke Singapore Airlines. V Moskve je odlet z letiska Domodedovo a prílet je na letisko Lombok (LOP). Let z Moskvy do Singapuru je na najnovšom Airbus A350. Let zo Singapuru na Lombok je so Silk Air na Airbus A320, alebo A319. Silk Air je regionálnou leteckou spoločnosťou, ktorá je dcérskou spoločnosťou Singapore Airlines.

V prípade dlhších prestupov v Singapure, letisko poskytuje zadarmo niekoľko hodinové výlety s návštevou najznámejších atrakcií mesta.

Bali, Nusa Penida
Bali, Nusa Penida

Jakarta v biznis triede od 999 eur

Zďaleka najlacnejšie letenky v biznis triede do Indonézie ponúka Saudia s odletom z Istanbulu. Spiatočná letenka do Jakarty stojí 999 eur. Viac o lacných letenkách v biznis triede so Saudiou do Ázie a Afriky s odletom z Istanbuou som už písal v jednom z predchádzajúcich blogov.

S Etihad Airways je možné letieť z Moskvy do Jakarty za 1360 eur. Qatar Airways má v ponuke letenky v biznis triede na rovnakej trase za 1400 eur.

Z Izmiru v Turecku je možné letieť v biznis triede s Qatar Airways na Bali za 1180 eur.

Z Londýna je možné letieť v biznis triede s Garuda Indonesia do Denpasaru na Bali za 1570 eur. Garuda lieta medzi Londýnom a Denpasarom priamo na Airbus A330-900neo s krátkym medzipristátím v indonézskom Medane.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment