Home Akciové letenky Swiss/ LH biznis – Teherán, Kuvajt, Rijád 310€

Swiss/ LH biznis – Teherán, Kuvajt, Rijád 310€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede zo Švajčiarska so Swiss Airlines a Lufthansou do Iránu, Kuvajtu, Saudskej Arábie a Izraela od 310 eur. Takzvaná companion fare, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Letenky hľadajte cez Momondo a nezabudnite zadať dve osoby. Je možné, že sa jedná o error fare (chybne nacenené letenky), ale tieto ceny sú už dostupné viac ako 14 hodín. V každom prípade v najbližších dňoch nerobte žiadne ďalšie nerefundovateľné rezervácie hotelov, alebo leteniek pre prípad, že by tieto letenky neboli uznané.

Lufthansa/ Swiss biznis trieda na Blízky východ od 310 eur

Letenky sú dostupné s odletom z Zürichu, Ženevy a Bazileja. Let je možný s Lufthansou, Swiss Airlines a Austrian Airlines. Pri ceste do Iránu by som sa určite vyhol Austrian, ktorí nelietajú do Teheránu s lie-flat sedadlami. Swiss a Lufthansa majú na všetkých letoch do Saudskej Arábie, Kuvajtu a Teheránu lie-flat sedadlá.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede: Kuvajt a Rijád 310 eur, Teherán 390 eur. Cena platná ak cestujú spolu minimálne dve osoby.

Letenku je potrebné vystaviť do 7. októbra 2019 a je možné cestovať až do 31. augusta 2020. Rezervačná trieda P. Letenka je nerefundovateľná. Minimálny pobyt je 5 dní a maximálny 3 mesiace. Letenky za túto cenu nenájdete na web stránkach Lufthansa Group. Letenku budete musieť kúpiť cez niektorú online cestovnú kanceláriu. Ak by ste chceli využiť túto akciu, odporučil by som kúpiť letenky čo najskôr. V minulosti som mal osobne dobrú skúsenosť pri kúpe leteniek cez Orbitz, alebo Expediu.

Od 1. októbra 2019 občania SR cestujúci do Saudskej Arábie môžu požiadať o e-Visa.

Irán, Persepolis

Swiss priamy let do Tel Avivu za 320 eur

Priamy let z Zürichu do Tel Avivu v biznis triede s Airbus A330 s lie-flat sedadlami za 320 eur. Odlety sú tiež možné zo Ženevy a Bazileja za podobnú cenu. Za 310 eur je tiež možné letieť s Lufthansou, alebo Austrian Airlines. Tieto lety by som ale neodporúčal, lebo tieto dve letecké spoločnosti prevádzkujú lety do Tel Avivu s Airbus A320/ A321 s biznis triedou so sedadlami rovnakými ako v ekonomickej triede. Rozdiel je iba v tom, že v prípade biznis trueda je stredné sedadlo je blokované.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment