Home Akciové letenky Air China Biznis trieda Oslo – Bangkok 480 Eur

Air China Biznis trieda Oslo – Bangkok 480 Eur

by Karol
0 comment

Air China biznis trieda z Osla do Bangkoku za 480 eur. Cena za spiatočnú letenku.

Aktualizácia: letenky už nie sú dostupné!

Air China biznis trieda do Bangkoku

Letenky sú dostupné až do konca augusta 2020. Predpokladám, že letenka môže byť stiahnutá z predaja behom hodiny až dvoch. Ak by ste chceli využiť túto akciu, kupujte letenky teraz hneď. V najbližších dňoch nerobte žiadne ďalšie nerefundovateľné rezervácie ak by bola letenka zrušená. Rezerváciu robte priamo cez web stránku Air China.

Prvý let z Osla do Pekingu je na Airbus A330 s lie-flat sedadlami. Let medzi Pekingom a Bangkokom je na Boeing 737-800 s biznis triedou v regionálnej konfigurácii. Air China má celkom solídnu, hoci ničím výnimočnú biznis triedu. Air China je členom Star Alliance a ak by ste nevedeli do ktorého vernostného programu pridať míle, môžete pouvažovať nad týmito troma podľa mňa najvýhodnejším programami.

Sledujte Dvere Sveta Dokorán na Facebooku

Je viac ako pravdepodobné, že sa v tomto prípade (Air China letenka v biznis triede do Bangkoku) jedná o chybne nacenenú letenku. Jeden z mojich predchádzajúcich blogov o tom ako kupovať error fare letenky.

 Na web stránke Dvere Sveta Dokorán pravidelne informujem o tých najzaujímavejších letenkách v biznis triede. Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciách, alebo o chybne nacenených letenkách, môžete si pridať Facebook stránku Dvere Sveta Dokorán medzi vaše obľúbené položky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment