Home Akciové letenky Qatar Airways biznis trieda z Prahy od 1050 eur!

Qatar Airways biznis trieda z Prahy od 1050 eur!

by Karol
0 comment

Qatar Airways biznis trieda do Thajska, Južnej Afriky, Japonska, na Maledivy a do mnohých ďalších destinácii s odletom z Prahy a Belehradu už od 1050 eur. Companion fare, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Qatar Airways ponúka ubytovanie v 5 hviezdičkových hoteloch za 25 eur na noc pre pasažierov, ktorí sa rozhodnú využiť stopover v Dohe. V prípade ak minimálna dĺžka presadania je viac ako 8 hodín, máte nárok na ubytovanie a stravu zadarmo.

Qatar Airways biznis trieda z Prahy

Qatar Airways má tento týžden veľmi zaujímavé ceny leteniek s odletom z mnohých miest strednej Európy a Balkánu. O ponuke z Budapešti som už písal v predchádzajúcom blogu. Jedná sa o companion offer, keď musia spolu cestovať minimálne dve osoby. Už pri vyhľadávaní letu musíte zadať viac ako jednu osobu. V opačnom prípade by boli ceny leteniek podstatne vyššie. Letenky je potrebné zakúpiť do 29. októbra 2019 a cestovať je možné do konca decembra 2019.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s Qatar Airways s odletom z Prahy: Goa 1050 eur, Salalah (Omán) 1120 eur, Chiang Mai 1130 eur, Chengdu 1140 eur, Guangzhou 1210 eur, Ho Chi Minh City a Da Nang (Vietnam) 1250 eur, Windhoek (Namíbia) 1370 eur, Kuala Lumpur 1380 eur.

Qatar Airways Qsuite
Qatar Airways Qsuite

Dostupné sú aj ďalšie destinácie, ja som vybral tie podľa mňa cenovo najzaujímavejšie. Qatar Airways má dva lety denne z Dohy do Prahy. Prvý let je s Airbus A320 a druhý s Boeing 787. Odporúčal by som let s Boeing 787, kde je zaručené lie-flat sedadlo. Qatar Airways má v niektorých Airbus A320 staršie biznis sedadlá v regionálnej konfigurácii. Do Prahy by mali lietať A320 s lie-flat sedadlami, ale vždy existuje možnosť výmeny lietadla na poslednú chvíľu.

Qatar Airways biznis trieda z Belehradu

Mnohé ceny leteniek s odletom s Belehradu sú podobné cenám z Prahy a Budapešti. Z tohto dôvodu vyberám iba destinácie, ktoré sú lacnejšie oproti odletom z Čiech a Maďarska. Zoznam všetkých destinácii môžete nájsť priamo na web stránke Qatar Airways Serbia.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede s odletom z Belehradu (cena na jednu osobu): Male (Maledivy) 1110 eur, Johannesburg 1220 eur, Tokyo 1310 eur, Bangkok 1280 eur.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment