Home Akciové letenky Last Minute! Saudia biznis do Ázie a Afriky od 860€

Last Minute! Saudia biznis do Ázie a Afriky od 860€

by Karol
1 comment

Last minute ponuka leteckej spoločnosti Saudia s odletom z Istanbulu. Spiatočné letenky v biznis triede do destinácii v Afrike a Ázii už od 860 eur.

Last minute letenky so Saudiou z Istanbulu

Saudia má opäť v ponuke spiatočné letenky v biznis triede s odletom z Istanbulu za menej ako 1000 eur. Tento krát sa ale jedná o last minute akciu, keď je odlet možný len v priebehu novembra. Návrat je možný do konca roka 2019.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede: Johannesburg a Addis Ababa 860 eur, Nairobi 880 eur, Manila a New Delhi 920 eur, Mumbai 930 eur, Kuala Lumpur 960 eur, Jakarta a Singapur 1000 eur.

Saudia je súčasťou aliancie SkyTeam a na jej palube nie sú podávané alkoholické nápoje. Ak dĺžka presadania v Saudskej Arábii presiahne 12 hodín, je potrebné si zabezpečiť víza. Saudská Arábia od septembra 2019 začala vydávať aj online turistické eVisa.

Filipíny, ostrov Cebu

Saudia sedadlá v biznis triede

Saudia má v niektorých zo svojich lietadiel staršie angled lie-flat sedadlá. Týmto je najlepšie sa vyhnúť, lebo sú menej pohodlné ako ich najnovšie lie-flat sedadlá. Všetky Boeing 787 Saudie majú lie-flat sedadlá. Angled lie-flat sedadlá sú na niektorých Airbus A330 a Boeing 777. Typ sedadla si najednoduchšie overíte na Google Flights.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Biznis trieda z Atén do Ázie, Indie a Afriky za 690€! - Dvere sveta dokorán 9. januára 2020 - 18:43

[…] informácií o leteckej spoločnosti Saudia a ich biznis sedadlách si môžete prečítať v tomto blogu z decembra […]

Reply

Leave a Comment