Home Akciové letenky Quito s Air France/ KLM v biznis triede za 1270€

Quito s Air France/ KLM v biznis triede za 1270€

by Karol
0 comment

Spiatočné letenky v biznis triede s Air France a KLM do Quita v Ekvádore za 1270 eur. Odlet z Madridu.

Quito s Air France/ KLM v biznis triede

Vo včerajšom blogu som písal o letenkách v biznis triede s leteckou spoločnosťou Iberia do Južnej Ameriky s odletom z Viedne. Najlacnejšie letenky s Iberiou sú v tomto prípade dostupné pri letoch do Bogoty za 1500 eur. Letenky do Quita z Viedne stoja 1700 eur. Teraz je ale možné letieť z Madridu do Quita s Air France a KLM za 1270 eur. Dostupnosť leteniek za túto cenu je momentálne veľmi dobrá. Nie je problém nájsť voľné termíny od konca novembra 2019 až do októbra 2020. Jedine v období Vianoc a Silvestra je dostupnosť obmedzená. Letenky môžete hľadať cez Google Flights a potom priamo rezervovať cez web stránku Air France, alebo KLM. Letenky za túto cenu by mali byť dostupné do 19. decembra 2019.

Biznis trieda AF/KLM a míle

Air France lieta do Quita z Paríža na Boeing 787 v konfigurácii 1-2-1, kde má každý pasažier zo sedadla priamy prístup do uličky. KLM lieta z Amsterdamu do Quita na Boeing 777 so sedadlami v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade. Ak by ste chceli vyskúšať biznis produkt oboch leteckých spoločností, za rovnakú cenu je tiež možné napríklad do Quita letieť s Air France a vrátiť sa na palube KLM.

Ako v prípade väčšiny najlacnejších leteniek v biznis triede s Air France a KLM je rezervačná trieda O. Za rezervačnú triedu O dostanete míle iba v prípade vernostného programu Flying Blue (Air France/ KLM). V prípade iných vernostných programov SkyTeam nedostanete žiadne míle.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment