Home Akciové letenky Biznis Budapešť – NYC 1380€, západ USA 1550€

Biznis Budapešť – NYC 1380€, západ USA 1550€

by Karol
1 comment

Predvčerom som už písal o akciových letenkách v biznis triede z Maďarska do USA a Kanady. Teraz sú ceny ešte nižšie a napríklad spiatočnú letenku v biznis triede na trase Budapešť – východné pobrežie USA dostanete už od 1380 eur. Na zapadné pobrežie USA stoja letenky od 1550 eur. Akciové ceny leteniek sú dostupné aj pri letoch do Kanady.

Biznis trieda Budapešť – USA a Kanada

Vyberám len niekoľko podľa mňa najzaujímavejších destinácii a cien. Akciové letenky sú dostupné aj do mnohých dalších miest USA a Kanady. Spiatočné letenky v biznis triede s odletom z Budapešti: New York 1380 eur, Boston 1420 eur, Toronto 1490 eur, Las Vegas 1550 eur, Los Angeles 1580 eur, San Francisco 1650 eur, Honolulu 1830 eur.

Posledný možný odlet z Budapešti je 31. marca 2020. Všetky tri veľké letecké aliancie (Star Alliance, Oneworld a SkyTeam) ponúkajú takmer identické ceny leteniek. Na výber máte z leteckých spoločností ako Lufthansa, Swiss, Austrian, Air Canada, United, British Airways, Finnair, American Airlines, Air France, alebo KLM.

Letenky môžete hľadať cez Google Flights a potom rezervovať priamo na web stránke konkrétnej leteckej spoločnosti.

Míle do vernostného programu

Pri letenkách Star Alliance je rezervačná trieda P. Pozor pri letoch s Lufthansou v tejto rezervačnej triede.Na rozdiel od Swiss Airlines a Austrian Airlines v prípade Lufthansy nedostanete žiadne míle za rezervačnú triedu P v mnohých vernostných programoch Star Alliance.

V prípade Air France a KLM je rezervačná trieda O za ktorú dostanete míle iba do vernostného programu Flying Blue.

Z Viedne je možné letieť v biznis triede do Južnej Ameriky a USA od 1500 eur. Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môže si dať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené položky.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Lufthansa First Class Ázia 1850€, biznis za 1290€ - Dvere sveta dokorán 22. novembra 2019 - 8:05

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment