Home Akciové letenky La Compagnie Biznis Trieda Paríž – New York 999€

La Compagnie Biznis Trieda Paríž – New York 999€

by Karol
0 comment

La Compagnie je malá francúzska letecká spoločnosť, ktorá ponúka lety medzi Parížom a New Yorkom. V letnej sezóne má v ponuke ešte let z Nice do New Yorku. La Compagnie má na palube svojich Airbus A321neo iba biznis triedu. Lie-flat sedadlá sú v konfigurácii 2-2 v jednom rade a celkovo ich je v lietadle 76. Aj keď Airbus A321 patrí medzi narrow body lietadlá, najnovší Airbus A321neo zvládne let medzi Francúzskom a New Yorkom bez medzipristátia.

La Compagnie Black Friday ponuka

Spiatočná letenka v biznis triede z Paríža do New Yorku stojí 999 eur. V letnom období je možné za rovnakú cenu letieť aj z Nice do New Yorku. Ak by ste sa potrebovali dostať z USA do Európy, spiatočná letenka z New Yorku do Paríža stojí iba 900 eur. Pozor, odlet v Paríži je z letiska Orly. Prílet v New Yorku je na letisko Newark.

Letenky by je možné zakúpiť do 26. novembra 2019 a dostupnosť leteniek je pomerne dobrá až do polovice októbra 2020. V prípade ak je prvý let z New Yorku, 900 eurové letenky sú dostupné iba do konca apríla. Rezervovať letenky je najlepšie na web stránke La Compagnie.

Spiatočné letenky v biznis triede s Lufthansa/ Swiss/ Austrian z Prahy do Hong Kongu a Číny za 1290 eur.

Ak by ste chceli byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môže si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené položky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment