Home Akciové letenky Biznis trieda z Atén: Kuala Lumpur, Jakarta 750€ return

Biznis trieda z Atén: Kuala Lumpur, Jakarta 750€ return

by Karol
1 comment

Biznis trieda z Atén do Malajzie a Indonézie za 750 eur! Ceny spiatočných leteniek so Saudiou.

Biznis trieda z Atén so Saudiou

Saudia má výnikajuce ceny leteniek v biznis triede z Atén do Kuala Lumpuru a Jakarty. Spiatočné letenky stoja iba 750 eur! Saudia je súčasťou SkyTeam. Letenky do Manily, Singapuru, alebo Johannesburgu stoja zhruba 1100 eur. Letenky za túto cenu by mali byť dostupné až do 12. decembra 2019. Osobne by som ale kupoval letenky čo najskôr. Odlet je možný od začiatku decembra do konca marca. Letenky je najlepšie kupovať na web stránke Saudia. Zhruba za rovnakú cenu je tiež možné kúpiť open jaw letenku s príletom do Jakarty a odletom z Kuala Lumpuru (alebo opačne). Saudia je takzvaná dry airline. Na palube ich lietadiel a ani v biznis salónikoch nepodáva alkoholické nápoje.

Saudia sedadlá v biznis triede

Väčšina letov z Atén do Saudskej Arábie je na Airbus A320 s lie-flat sedadlami. Niektoré lety sú ale stále s Airbus A320 s staršími reclining sedadlami. Let do Kuala Lumpuru je na najnovšom Boeing 787 s lie flat sedadlami, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. Väčšina letov do Jakarty je s Boeing 777 s nie úplne ideálnymi angled flat sedadlami. Pred kúpou letenky si môžete overiť typ sedadla na vami vybranom lete na Google Flights.

V Saudskej Arabii čas presadania nemôže presiahnuť 12 hodín. V opačnom prípade by ste si museli zabezpečiť víza. Ak by ste sa rozhodli spraviť stopover v Saudskej Arabii, od septembra 2019 je možné požiadať o turistické eVisa.

Ak by ste sa potrebovali dostať do Atén, Aegean Airlines má momentálne 40% zľavy na letenky do Atén (Black Friday ponuka).

Ak by ste chceli byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môže si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené položky.

Saudia Boeing 787 biznis trieda

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Black Friday ponuky leteniek a hotelov - Dvere sveta dokorán 30. novembra 2019 - 9:58

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment