Home Akciové letenky Biznis trieda z Viedne: Hong Kong a Čína 1350€

Biznis trieda z Viedne: Hong Kong a Čína 1350€

by Karol
0 comment

Biznis trieda z Viedne so Star Alliance a SkyTeam do Číny a Hong Kongu Za 1350 eur. Premium economy letenky za 840 eur.

Biznis trieda z Viedne so Star Aliance

Austrian Airlines, Swiss Airlines a Lufthansa majú v ponuke spiatočné letenky v biznis triede do Hong Kongu za 1370 eur. Do Pekingu a Šanghaja je možné letieť v biznis triede za 1390 eur. Spiatočné letenky do Hong Kongu, Pekingu a Šanghaja v premium economy triede stoja 840 eur. V prípade letov do Pekingu a Šanghaja je tiež možné letieť na priamom lete s Austrian Airlines. Letenky v biznis triede s Austrian Airlines do New Yorku z Viedne sú stále dostupné za 1490 eur.

Posledný možný odlet z Viedne je 31. marca 2020.
Letenky v biznis triede sú v rezervačnej triede P. Za túto rezervačnú triedu pri letoch s Lufthansou nedostanete žiadne míle do mnohých vernostných programoch Star Aliance. Pred kúpou letenky je vždy dobré si overiť rezervačnú triedu vašej letenky. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete zistiť na Where to credit.

Skyteam ponuka do Číny a Hong Kongu

Air France a KLM majú veľmi podobné ceny leteniek z Viedne do Hong Kongu a Číny ako v prípade Lufthansa Group. Do Pekingu, Šanghaja a Hong Kongu je možné letieť v biznis triede za 1450 eur. Letenky v premium economy triede do Hong Kongu stoja 850 eur. Letenky v biznis triede sú v rezervačnej triede O. Posledný možný odlet z Viedne je aj v tomto prípade 31. marec 2020.

Aj keď momentálne už niekoľko mesiacov prebiehajú v Hong Kongu protivládne prostesty, nemyslím si, že by sa turisti mali úplne vyhýbať cestám Hong Kongu. Vyhodou cesty v tomto období je okrem lacných leteniek aj nízka cena ubytovania, ktorá je zhruba na tretinovej úrovni oproti predchádzajúcim rokom. Môj názor na bezpečnosť v Hong Kongu po mojej nedávnej návšteve.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment