Home Akciové letenky Lufthansa, Swiss biznis trieda Južná Amerika 1110€

Lufthansa, Swiss biznis trieda Južná Amerika 1110€

by Karol
1 comment

Letecké spoločnosti Lufthansa a Swiss Air Lines majú v ponuke spiatočné letenky v biznis triede do Južnej Ameriky od 1110 eur. Jedná sa o companion ponuku, pri ktorej musia byť naraz zakúpené minimálne dve letenky.

Lufthansa, Swiss biznis trieda ponuka

Lufthansa, Swiss biznis trieda s odletom z Barcelony a Madridu: Bogota 1110 eur, Rio de Janeiro 1199 eur, Buenos Aires a Sao Paulo 1299 eur. V ponuke sú aj ďalšie destinácie v Ázii a Afrike, ale pokiaľ nežijete priamo v Španielsku, tak tieto letenky nie sú až tak zaujímavé ako destinácie v Južnej Amerike. Celú ponuku z Barcelony nájdete tu. Už pri vyhľadávaní leteniek je potrebné zadať minimálne dve osoby. V opačnom prípade je cena letenky podstatne vyššia.

Aj keď je ponuka oficiálne zverejnená na web stránke Swiss Air Lines, letenky za tieto ceny momentálne nenájdete na web stránkach Lufthansy a Swiss Air Lines. Letenky sú ale dostupné cez online cestovné kancelárie. Osobne som nemal problém nájsť letenky za túto cenu na web stránke Expedia. Ak by ste nevedeli nájsť letenky, skúste hľadať cez Google Flights Espana, alebo Expedia Espana.

Podmienky akcie

Letenky za túto cenu by mali byť dostupné až do 31. decembra 2019. Cestovať je možné až do 30. novembra 2020. Rezervačná trieda P. Na letoch Lufthansy v rezervačnej triede P nedostanete míle do mnohých vernostných programov Star Aliance. V ktorých vernostných programoch dostanete míle si môžete overiť na wheretocredit.com.

Do Bogoty je môžné letieť v biznis triede tiež z Viedne s leteckou spoločnosťou Iberia cez Madrid. Cena spiatočnej letenky je v tomto prípade 1500 eur. Viac o tejto ponuke v tomto blogu.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment