Home Akciové letenky TAP Air biznis trieda do Severnej Ameriky od 1140€

TAP Air biznis trieda do Severnej Ameriky od 1140€

by Karol
1 comment

TAP Air Portugal vo všeobecnosti ponúka celoročne jedny z najlacnejších leteniek v biznis triede z Európy do Severnej Ameriky. Na rozdiel od väčšiny klasických leteckých spoločností (nie low cost) TAP Air Portugal má v ponuke aj veľmi zaujímavé jednosmerné ceny leteniek. Tie tvoria zhruba polovicu ceny spiatočnej letenky. Táto najväčšia portugalská letecká spoločnosť v tomto roku ukončila výmenu sedadiel v biznis triede na diaľkových lietadlách a teraz všetky ich Airbus A330 majú v biznis triede lie-flat sedadlá. Ďalšou výhodou TAP Air Portugal je možnosť bezplatného stop over v Lisabone, alebo v Porte.

TAP Air ponuka z Viedne

O ponuke s odletom z Viedne som už písal minulý týžden. Spiatočné ceny leteniek do Severnej Ameriky v tomto prípade začínajú na 1490 eur. Viac info v tomto blogu. V predchádzajúcom článku som ale nespomenul letenky do San Francisca, ktoré je možné kúpiť za 1950 eur.

Odlet z Osla od 1130 eur

Niagara Falls

Pravidelne jedny z najvýhodnejších ponúk do Severnej Ameriky má TAP Air Portugal pri odletoch zo Škandinávie. Momentálne môžete kúpiť spiatočné letenky v biznis triede z Osla do Severnej Ameriky už od 1140 eur.

New York a Boston je dostupný za 1140 eur, Toronto a Montreal za 1340 eur. Dobrá dostupnosť leteniek až do polovice novembra 2020. Jednosmerné letenky do New Yorku a Bostonu stoja 599 eur. Do Toronta a Montrealu 680 eur.

Odlet z Dublinu od 1280 eur

Spiatočné letenky v biznis triede z Dublinu do San Francisca je možné kúpiť za 1280 eur. Jednosmerné letenky medzi týmito dvoma mestami stoja 650 eur. Letenky za túto cenu do San Francisca sú už ale vypredané v mesiacoch apríl až júl.

Spiatočná letenka do Chicaga 1220 eur, jednosmerná 620 eur. Miami spiatočná letenka 1400 eur, jednosmerná 710 eur. Spiatočná letenka do Toronta a Montrealu stojí 1390 eur.

Letenky je najlepšie kupovať priamo na web stránke TAP Air Portugal.
Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené stránky.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Swiss biznis Punta Cana 1290€ + New York 1430€ - Dvere sveta dokorán 27. decembra 2019 - 15:12

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment