Home Akciové letenky ANA Tokio 1680€. Najlepšia biznis trieda na svete?

ANA Tokio 1680€. Najlepšia biznis trieda na svete?

by Karol
3 komentáre

Japonská letecká spoločnosť All Nippon Airways (ANA) minulý rok v lete predstavila úplne nové biznis sedadlá, tkz. The Room. Tieto sedadlá ak nie sú najlepšie na svete, určite patria minimálne do prvej trojky najlepších biznis sedadiel. ANA začne od 1. februára lietať s The Room aj medzi Tokiom a Frankfurtom. Spiatočné letenky na týchto letoch pri odlete z Prahy, alebo Poľska je teraz možné kúpiť za 1680 eur.

ANA, The Room

Staršie biznis sedadlá na dvanástich Boeing 777-300ER sú postupne vymieňané za nové sedadlá, tkz. The Room. Každé sedadlo má inštalované posuvné dvere a šírka sedadla je dvojnásobná oproti starším sedadlám. The Room svojim konceptom pripomína Qsuite sedadlá od Qatar Airways, o ktorých som už písal v minulosti. Podľa prvých fotografií sa zdá, že nové sedadlá ANA sa pohodlím pri ceste a dizajnom minimálne vyrovnajú Qsuite.

ANA The Room

Na ktorých letoch používa ANA The Room

All Nippon Airways momentálne lieta s týmito najnovšími biznis sedadlami na letoch z Tokia do Londýna a New Yorku. Od 1. februára tiež budú dostupné na jednom z dvoch denných letov do Frankfurtu. Jedná sa o let NH 203 s odletom z letiska Tokyo Haneda o 0:50 a príletom do Frankfurtu o 5:20 ráno. Návrat z Frankfurtu do Tokia je na lete NH204 s odletom o 11:30 ráno a príletom do Tokia nasledujúci deň o 6:55 ráno. Najnovšie biznis sedadlá sú momentálne na letoch do Frankfurtu nasadené do 28. marca 2020. Nie je jasné či rezervačný systém ANA ešte nebol upravený na letnú sezónu, alebo či budú po 28.3. tieto lietadlá nasadené na iných linkách.

Ktorý let má The Room zistíte podľa mapy sedadiel. V prípade nových sedadiel biznis trieda končí radom číslo 20. Na Google Flights sú tieto sedadlá označené ako: Individual suite.

Biznis trieda Praha, Varšava – Tokio 1680 eur

All Nippon Airways The Room

Ponuky akciových leteniek v biznis triede do Japonska sú pomerne zriedkavé a ceny vo všeobecnosti bývajú vyššie ako pri letoch do iných ázijských miest. ANA teraz ponúka spiatočné letenky v biznis triede z Prahy, Krakova a Varšavy do Tokia za 1680 eur. Letieť možno cez Viedeň, Zürich, Frankfurt, Mníchov a Düsseldorf s kombináciou leteckých spoločností ANA, Austrian Airlines, Swiss a Lufthansa. Letenky je možné kúpiť priamo na web stránke All Nippon Airways. Ak by ste ale mali problém nájsť lety s The Room za túto cenu, môžete skúsiť vyhľadávanie cez online cestovné kancelárie. Zdá sa, že dostupnosť novej biznis triedy ANA je lepšia na Expedii ako priamo na web stránke All Nippon Airways.

Posledný možný odlet z Európy do Japonska je 30. júna 2020. Letenky za túto cenu by mali byť v predaji do 12. januára 2020. Rezervačná trieda P. ANA je súčasťou Star Alliance. Ak by ste cestovali do Japonska po 1.6.2020, môžete využiť ponuku Japan Airlines na jednu zo 100 000 vnútroštátnych leteniek zadarmo.

Ďalšie ponuky leteniek do Japonska

Z Poľska a Prahy je tiež možné letieť v biznis triede do Tokia, Osaky, alebo Fukuoky s Air France a KLM od 1650 eur. Nevýhodou letov s Air France/ KLM je v tomto prípade rezervačná trueda O, o ktorej som už písal v minulosti.
Z Budapešti je možné letieť do Tokia v biznis triede s Air China za 1360 eur.

3 komentáre

Súvisiace články

3 komentáre

Čo robiť ak Qatar Airways vymení Qsuite za staršie sedadlá? - Dvere sveta dokorán 21. februára 2020 - 18:39

[…] sú najnovšie biznis sedadlá s posuvnými dverami od Qatar Airways. Spolu s The Room od All Nippon Airways patrí podľa môjho názoru Qsuite medzi dva najlepšie biznis sedadlá v […]

Reply
TOP 3: Najlepšie sedadlá v biznis triede - Dvere sveta dokorán 25. júla 2020 - 23:29

[…] Japonská letecká spoločnosť ANA pred rokom predstavila úplne nové biznis sedadlá, takzvané The Room. Jedná sa o individuálny apartmán s posuvnými dverami. Čo robí The room výnimočnou je extrémne široké sedadlo. Osobne som v tomto sedadle ešte nesedel, ale podľa fotografií a recenzií sa zdá byť The Room najlepším sedadlom v biznis triede na svete. Problémom je, že ANA má tieto sedadlá momentálne iba na zopár Boeingoch 777, ktoré boli pred koronakrízou nasadzované iba na letoch do Frankurtu, Londýna a New Yorku. Ak by ste leteli s ANA z Viedne do Tokia, budete sedieť v (na súčastnú dobu) iba priemerných sedadlách. Viac informácií o The Room nájdete v tomto blogu. […]

Reply
Dvaja veľkí členovia možno opustia Star Alliance - Dvere sveta dokorán 26. novembra 2020 - 22:25

[…] patria medzi najlepšie letecké spoločnosti na svete. ANA má dokonca podľa môjho názoru aj najlepšie sedadalá na svete v biznis triede. Ak by k zlúčeniu naozaj došlo, je otázne, pod ktorým názvom by nová spoločnosť […]

Reply

Leave a Comment