Home Akciové letenky Biznis trieda: cenová vojna zo Švédska do Ázie

Biznis trieda: cenová vojna zo Švédska do Ázie

by Karol
0 comment

Ak by ste plánovali cestu do Ázie, momentálne môžete kúpiť jedny z najlacnejších leteniek v biznis triede pri odlete zo Štokholmu a Gothenburgu. Najlepšie ceny ponúkajú Lufthansa Group a Etihad Airways. Turkish Airlines a Qatar Airways majú v ponuke mierne vyššie, ale stále zaujímavé ceny leteniek. Ak by ste chceli cestovať do Thajska, najnižšie ceny sú stále pri odlete z Nórska. Spiatočné letenky v biznis triede s Lufthansa Group z Osla do Bangkoku stoja 1080 eur. Viac o tejto ponuke v tomto blogu.

Etihad biznis trieda do Ázie

Pri letoch s Etihad Airways zo Švédska do Ázie sú nutné dve prestupy. Etihad nelieta do Štokholmu a ani Gothenburgu a prvý let vrámci Európy je na palube partnerskej leteckej spoločnosti (väčšinou SAS, alebo Lufthansa). Pri presadaní v Abu Dhabi je možný zadarmo stopover a Etihad ponúka ubytovanie zadarmo až na dve noci.

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede: Bangkok a Singapur 1310 eur, Manila 1340 eur, Phuket 1400 eur.

Lufthansa Group biznis trieda do Ázie

Ceny spiatočných leteniek s Lufthansa/ Swiss/ Austrian zo Štokholmu a Gothenburgu: Peking 1210 eur, Hong Kong 1260 eur, Bangkok 1310 eur. Rezervačná trieda P. Letenky je potrebné vystaviť do 13. januára 2020. Cestovať je možné až do novembra 2020. Lufthansa Group má tiež v ponuke zaujímavé ceny leteniek do destinácii v Ázii aj pri odlete z Košíc, Prahy a Poľska. Ceny spiatočných leteniek od 1290 EUR. Ponuka tu.

Turkish Airlines a Qatar Airways

S Turkish Airlines je možné letieť v biznis triede zo Štokholmu na Phuket za 1390 eur a do Bangkoku za 1410 eur.

Spiatočné letenky v biznis triede s Qatar Airways zo Štokholmu do Manily za 1420 eur. Ďalšie destinácie v Ázii od 1500 eur.
Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené stránky.


0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment