Home Akciové letenky Lufthansa biznis z Viedne: Hong Kong, Čína 1380€

Lufthansa biznis z Viedne: Hong Kong, Čína 1380€

by Karol
1 comment

Z dôvodu protivládnych protestov prebiehajúcich v Hong Kongu od júna 2019 sa výrazne znížil počet turistov cestujúcich do tejto špeciálnej administratívnej oblasti Číny. To spôsobilo, že ceny leteniek do Hong Kongu sú výrazne nižšie oproti predchádzajúcim rokom. Platí to hlavne v prípade leteniek v biznis a premium economy triede. Ceny ubytovania sú tiež v mnohých prípadoch len tretinové oproti cenám v prvom polroku 2019. Ja som navštívil Hong Kong v októbri 2019 a prebiehajúce protesty nijako zásadne neovplyvnili môj pobyt. Viac info o mojich skúsenostiach s demonštráciami v tomto blogu. Ak by ste chceli navštíviť ďalšie krajiny v tomto regióne, Hong Kong má veľmi dobré letecké spojenie s vačšinou ázijských krajín.

Lufthansa a Swiss biznis trieda: Hong Kong 1380€

Lufthansa a Swiss Air Lines majú v ponuke spiatočné letenky v biznis triede z Viedne do Hong Kongu za 1380 eur. Cena letenky v premium economy triede je 780 eur. Cestovať je možné od polovice januára až do konca novembra 2020.

Osobne by som vyberal lety so Swiss Air Lines, ktorá má lepšie sedadlá v biznis triede ako Lufthansa. Rezervačná trieda P. V mnohých vernostných programoch Star Alliance za rezervačnú triedu P na letoch Lufthansy nedostanete žiadne míle. Na letoch Swiss dostanete vo väčšine programov 100% míľ za túto rezervačnú triedu. Koľko míľ dostanete do vášho vernostného programu si môžete overiť na Where to credit Letenky by som odporúčal kupovať priamo na web stránkach Swiss, alebo Lufthansa.

Austrian biznis Šanghaj 1390 eur

Spiatočné letenky v biznis triede na priamom lete Austrian Airlines z Viedne do Šanghaja stoja 1390 eur. Lety z Viedne do Šanghaja s Lufthansou a Swiss stoja o niekoľko desiatok eur viac. Spiatočné letenky v premium economy triede na tejto trase stoja 830 eur.

S Lufthansou, Swiss a Austrian je možné letieť v biznis triede z Osla do Bangkoku za 1080 eur (ponuka tu). Tieto tri letecké spoločnosti majú v ponuke zaujímavé ceny leteniek do Ázie aj pri odletoch z Košíc a Prahy (ponuka tu).

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Swiss: Ázia a J. Amerika Biznis 1070€, First 1770€ - Dvere sveta dokorán 10. januára 2020 - 7:15

[…] Akciové letenky […]

Reply

Leave a Comment