Home Akciové letenky Biznis trieda z Atén do Ázie, Indie a Afriky za 690€!

Biznis trieda z Atén do Ázie, Indie a Afriky za 690€!

by Karol
0 comment

Letecká spoločnosť Saudia znížila ceny už aj tak veľmi lacných leteniek v biznis triede z Atén do destinácii v Ázii, Afrike a Indii. Teraz zaplatíte za spiatočnú letenku v biznis triede iba 690 eur. Najzaujímavejšie sú podľa mňa ceny leteniek do Indonézie, Malajzie a na Filipíny.

Saudia biznis trieda z Atén

Ceny spiatočných leteniek v biznis triede z Atén: Manila 690 eur, Kuala Lumpur 730 eur, Jakarta 740 eur, Delhi 690 eur, Mumbai 700 eur, Nairobi 710 eur, Addis Ababa 720 eur. Ceny jednosmerných leteniek sú v rozmedzí od 450 do 520 eur. Je možné kúpiť aj open jaw letenky, kde prílet a odlet z Ázie je z dvoch rôznych miest. V prípade open jaw leteniek je za podobnú cenu možný aj let do Singapuru. Napríklad môžete prilietať do Singapuru a odlietať z Jakarty (nie ale naopak, v tom prípade by bola cena podstatne vyššia).

Najnižšie ceny sú pri odletoch z Atén do apríla 2020. Návrat je možný až do decembra 2020. Saudia má často v ponuke podobné akcie pri odletoch z Atén a Istanbulu ak by ste nenašli lacné letenky vo vašich termínoch. V Saudskej Arábii je možný zadarmo stopover. Od septembra 2019 je možné vybaviť online eVisa do Saudskej Arábie.

Rezervačná trieda a podmienky prestupu

Letenky musia byť vystavené do 15. januára 2020. Rezervačná trieda I. Saudia je súčaťou aliancie SkyTeam a na palube ich lietadiel a ani v biznis salónikoch nepodávajú alkohol. Za rezervačnú triedu I dostanete vo väčšine vernostných programov Skyteam 150% míľ. Maximálna dĺžka bezvízového tranzitu v Saudskej Arábii je 12 hodín. Letenky je najlepšie kupovať priamo na web stránke leteckej spoločnosti Saudia. Dostupné termíny si najednoduchšie zistíte Na Google Flights.

Saudia Boeing 787 biznis trieda

Saudia biznis sedadlá

Saudia lieta do Atén s Airbus A320, z ktorých majú niektoré ešte staršie sedadlá v regionálnej kofigurácii. Z tohto dôvodu je lepšie vyberať lety na A320 s lie-flat sedadlami. Zďaleka najlepšie sedadlá ma Saudia na Boeing 787. B788 majú lie-flat sedadlá, kde má každý pasažier priamy prístup do uličky. Boeing 777 má Saudia tiež v dvoch konfiguráciách. Novšie sedadlá sú lie-flat v konfigurácii 2-2-2 v jednom rade. Staršia biznis trieda má stále menej ideálne angled-flat sedadlá. Tieto sú nanešťastie nasadzované na väčšine letov do Jakarty a Manily. Typ sedadla si najednoduchšie overíte na Google Flights.

Lufthansa Group má tiež v ponuke zaujímavé ceny leteniek vo všetkých triedach pri odletoch z Kyjeva do Ázie, Južnej Ameriky, alebo na Blízky východ. Viac informácií v tomto blogu.

Ak by ste mali záujem byť informovaní o najnovších akciových letenkách v biznis a premium economy triede, môžete si pridať Dvere Sveta Dokorán na Facebooku medzi vaše obľúbené stránky.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment