Home Hotelové siete Etihad stopover v Abu Dhabi. 2 noci zadarmo

Etihad stopover v Abu Dhabi. 2 noci zadarmo

by Karol
2 komentáre

Etihad Airways ponúka pri stopover v Abu Dhabi ubytovanie zadarmo na dve noci v 3 a 4 hviezdičkových hoteloch. Táto ponuka je platná pre pasažierov cestujúcich vo všetkých triedach. Pasažieri cestujúci v biznis triede majú tiež možnosť rezervovať ubytovanie zadarmo v 5 hviezdičkovom hoteli na jednu noc. Tieto dve ponuky sa ale nedajú kombinovať. Etihad Airways nelietajú priamo do Viedne, Budapešti a Prahy, ale aj z týchto letísk často ponúkajú zaujímavé ceny leteniek v spolupráci s partnerskými leteckými spoločnosťami.

Etihad stopover hotel 2 noci zadarmo

Ponuka ubytovania zadarmo na dve noci pri stopover v Abu Dhabi je platná pre všetkých pasažierov Etihad Airways. Letenky musia byť zakúpené priamo na web stránke Etihad Airways a musia byť vystavené najneskôr do 1. marca 2020. Ubytovať sa zadarmo je možné až do 31.12.2020. Etihad Airways už túto ponuku niekoľkokrát predĺžili a je možné, že bude opäť platná aj na letenky zakúpené po 1.3.2020.

Rezervácia hotela sa robí priamo na web stránke Etihad Airways, kde je možné overiť dostupnosť hotelov ešte pred kúpou letenky. Samotné ubytovanie je možné rezervovať až po zakúpení letenky. V hoteli sa platí iba rezervačný poplatok 10 AED (2,5 eur). Minimálna doba prestupu v Abu Dhabi je 18 hodín a existujú blackout dátumy, počas ktorých táto ponuka nie je dostupná. Akcia nie je platná pre pasažierov, ktorých konečná destinácia je Abu Dhabi. Viac o podmienkach sa môžete dočítať tu.

5 hviezdičkový hotel zadarmo

Pasažieri Etihad Airways cestujúci v biznis triede pri stopover v Abu Dhabi môžu využiť ponuku ubytovania zadarmo na jednu noc v 5 hviezdičkovom hoteli. Pasažierom cestujúcim v prvej triede je bezplatne poskytnuté ubytovanie na dve noci. Letenky je nutné zakúpiť do 1.3.2020 a cestovať je možné do 31.3.2020. Táto ponuka bola tiež už niekoľkokrát predĺžená. Celá ponuka tu.

1 noc zadarmo pri dlhšom stopover

Ak by dĺžka stopover v Abu Dhabi pri letoch s Etihad Airways presiahla 2 noci, dostanete k vami rezervovanému pobytu jednu noc zadarmo.

Ak by ste cestovali s Qatar Airways, je možné využiť ponuku ubytovania v 5 hviezdičkových hoteloch v Dohe za 25 eur na noc. O tejto ponuke som už písal v jednom z predchádzajúcich blogov.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Qatar Airways: 5* hotel v Dohe za 25 eur - Dvere sveta dokorán 15. januára 2020 - 17:16

[…] Letecké spoločnosti […]

Reply

Leave a Comment