Home Letecké spoločnosti My Emirates Pass, zľavy do 50% v Emirátoch (SAE)

My Emirates Pass, zľavy do 50% v Emirátoch (SAE)

by Karol
1 comment

Spojené Arabské Emiráty sú dôležitým prestupným bodom medzi Európou a destináciami v Ázii, Afrike a Austrálii. Z dôvodu podpory domáceho turizmu letecká spoločnosť Emirates prichádza opäť s akciou My Emirates Pass. Po predložení palubného lístka Emirates Airlines je možné využiť zľavy až do 50% na vyše 500 miestach v Spojených Arabských Emirátoch.

My Emirates Pass akcia

My Emirates Pass akciu môžu využiť všetci pasažieri leteckej spoločnosti Emirates, ktorí navštívia SAE od 1. januára do 31. marca 2020. Na uplatnenie zľavy sa stačí preukázať palubným lístkom Emirates. V niektorých prípadoch môžu poskytovatelia zliav požiadať o potvrdenie totožnosti a preto je lepšie mať pri sebe cestovný doklad pri využití tejto akcie. Zľavy platia nielen v Dubaji, ale aj v ďalších emirátoch.

Zľavy je možné využiť v obchodoch, reštauráciách, pri rôznych turistických aktivitách, alebo vo wellness centrách. Celú ponuku môžete nájsť tu. Každá osoba musí predložiť svoj palubný lístok na uplatnenie zľavy. Preto si uschovajte váš palubný lístok ak by ste túto zimu cestovali do Spojených Arabských Emirátov s leteckou spoločnosťou Emirates. Akcia je dostupná aj pre pasažierov, ktorí využijú stopover v Dubaji pri letoch s Emirates.

Dubaj: Biznis trieda 890 eur, Premium eco 440 eur

Ak by ste hľadali lacné letenky v biznis a premium economy triede do Dubaja, Lufthansa a Swiss Air Lines majú momentálne veľmi dobré ceny leteniek pri odlete z Kyjeva. Spiatočná letenka do Dubaja v premium economy triede stojí 440 eur a v biznis triede 890 eur. Celá ponuka akciových leteniek Lufthansa Group z Kyjeva v tomto blogu. Pravdaže v tomto prípade nie je možné využiť zľavy Emirates pri pobyte v SAE.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

EthanZet 17. januára 2021 - 5:28

Огромное тебе СПАСИБО
_________________
Стратегия в ставках на спорт процент от банка

Reply

Leave a Comment