Home Akciové letenky Qatar Airways biznis India 1190€, Vietnam 1290€

Qatar Airways biznis India 1190€, Vietnam 1290€

by Karol
2 komentáre

Nájsť zaujímavé ceny leteniek v biznis triede do Vietnamu nie je jednoduchá úloha. Teraz je ale Vietnam dostupný za výhodnú cenu z Kyjeva s leteckou spoločnosťou Qatar Airways. Zaujímavé ceny leteniek z Ukrajiny má Qatar Airways aj pri letoch do New Delhi v Indii.

Qatar Airways Vietnam, India ponuka

Cena spiatočnej letenky v biznis triede z Kyjeva do mesta Da Nang (letiskový kód DAD) v strednom Vietname je teraz 1290 eur. Spiatočná letenka v biznis triede do New Delhi z Kyjeva stojí 1190 eur. Cestovať je možné až do decembra 2020.

Qatar Airways prevádzkuje medzi Kyjevom a Dohou dva lety denne. Odporúčal by som let na Boeing 787, kde sú zaručené lie-flat sedadlá. Druhý let je na Airbus A320, v prípade ktorých nie všetky lietadlá majú lie-flat sedadlá. Typ sedadla si najednoduchšie overíte na Google Flights. Qatar Airways sú ale notoricky známi výmenami lietadiel na poslednú chvíľu a preto si nikdy nemôžete byť istí či budete mať lie-flat sedadlá na Airbus A320. Let z Dohy do Da Nang je na Boeing 787. Sprievodca biznis sedadlami Qatar Airways: blog tu.

Qatar Airways Boeing 787 sedadlá

Rezervačná trieda

Rezervačná trieda R. Qatar Airways je súčasťou aliancie Oneworld a podľa mňa najvýhodnejším vernostným programom v tomto prípade je Executive Club od British Airways (viac informácií v tomto staršom blogu). Letenky je najlepšie kupovať priamo na web stránke Qatar Airways.

Z Kyjeva je možné tiež letieť do Ázie s Lufthansa Group v biznis triede za 1070 eur, v premium economy triede za 530 eur a v prvej triede za 1770 eur.

2 komentáre

Súvisiace články

2 komentáre

Leave a Comment