Home Akciové letenky Biznis z Viedne: Bogota, Čína, USA, Tokio od 1360€

Biznis z Viedne: Bogota, Čína, USA, Tokio od 1360€

by Karol
1 comment

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne a Budapešti do destinácií v Ázii a Južnej/ Severnej Amerike. O niektorých z týchto ponúk som už písal v predchádzajúcich blogoch. Chcel by som ale pripomenúť tieto akcie, kedže sú ceny stále aktuálne.

Biznis trieda s LOT z Viedne do Pekingu

S LOT Polish Airlines je môžné letieť v biznis triede do Pekingu za 1360 eur. Odlet z Viedne je možný až do polovice júna 2020. V niektorých prípadoch je dĺžka prestupu vo Varšave 20 hodín. Sú ale dostupné aj letenky s 2 hodinovým prestupom. Rezervačná trieda F. Letenky musia byť vystavené do 27. januára 2020. Z Budapešti je možné letieť s LOT do Pekingu za 1380 eur.

Biznis trieda z Viedne do Bogoty s Iberiou

S Iberiou je možné letieť v biznis triede z Viedne do Bogoty za 1499 eur. Cestovať je možné až do polovice júna 2020. Rezervačná trieda I. Letenky je nutné kúpiť do 23. januára 2020.

Kolumbia, Tayrona

Biznis trieda z Viedne s Lufthansa Group

Spiatočné letenky v biznis triede z Viedne s Lufthansou, Swiss a Austrian: Šanghaj 1390 eur a Hong Kong 1380 eur. Ceny v premium economy triede: Šanghaj 740 eur a Hong Kong 710 eur. Cestovať je možné až do polovice decembra 2020. S Lufthansa Group je možné letieť z Osla do Bangkoku v biznis triede za 1080 eur. Najlepší výber destinácii s výbornými cenami má Lufthansa Group pri odlete z Kyjeva. V biznis triede je možné cestovať do Južnej Ameriky, Ázie, Afriky a na Blízky východ od 890 eur.

TAP Air z Viedne do New Yorku

S TAP Air Portugal je možné letieť z Viedne do New Yorku v biznis triede za 1490 eur. Cestovať je možné až do polovice decembra 2020. V Lisabone je možný stopover zadarmo.

Qatar Airways z Budapešti do Tokia

Vo všeobecnosti sú letenky v biznis triede do Tokia podstatne drahšie ako do väčšiny dalších ázijských destinácii. Qatar Airways má teraz v ponuke spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do Tokia za 1680 eur. Letenky je potrebné vystaviť do 20. januára 2020. Rezervačná trieda R. V Tokiu je možné prilietať na letiská Haneda a Narita. Let medzi Dohou a Tokiom je v Qsuite. Cestovať je možné až do decembra 2020. O niekoľko desiatok eur lacnejšie letenky do Tokia ponúka Qatar Airways pri odletoch z Kodane a Osla.

Z Budapešti je možné letieť v biznis triede do Tokia s Air China už za 1350 eur. Za letenku z Viedne do Tokia s Air China zaplatíte 1610 eur.

Spiatočné letenky v biznis triede s ANA a Lufthansa Group z Viedne do Tokia je momentálne možné kúpiť za 1990 eur.

LOT z Budapešti do San Francisca

5. augusta 2020 začne LOT Polish Airlines lietať z Varšavy do San Francisca. Spiatočné letenky v biznis triede z Budapešti do San Francisca s LOT sú dostupné od 1630 eur. Rezervačná trieda Z.

1 comment

Súvisiace články

1 comment

Leave a Comment