Home Hotelové siete Accor All: získajte späť 120 eur už za 6 dní pobytu

Accor All: získajte späť 120 eur už za 6 dní pobytu

by Karol
0 comment

Accor je hotelový reťazec, ktorého súčasťou sú siete hotelov ako Ibis, Mercure, Novotel, Sofitel, alebo Movenpick. Vo vernostnom programe All – Accor Live Limitless teraz môžete získať bonus až 6000 bodov už za tri pobyty. Hodnota 6000 bodov je 120 eur, ktoré je možné využiť pri budúcich rezerváciách ubytovania v Accor hoteloch.

Accor All bonus 6000 bodov

Na túto ponuku je potrebné sa registrovať pred prvou rezerváciou ubytovania. Zaregistrovať sa môžete na web stránke All Accor (link). Rezervácia musí byť spravená v období od 4. februára do 6. marca 2020. Pobyt je možný od 14. februára do 7. júna 2020.

Štruktúra prideľovania bodov:
1. pobyt: 500 bodov

2 pobyt: 2500 bodov

3. pobyt: 3000 bodov

Za pobyt sa v tomto prípade považujú minimálne dve po sebe idúce noci v rámci jednej rezervácie. Dlhší pobyt v jednom hoteli nie je možné rozdeliť na viac rezervácií. Hodnota každých 500 bodov je 10 eur. Spolu tak môžete dostať až 6000 bodov (120 eur).

Na to aby ste mohli využiť túto ponuku musíte byť členom All – Accor Live Limitless. Registrácia je zadarmo a rezerváciu je potrebné spraviť priamo na web stránke, alebo mobilnej aplikácii Accor.

Accor akcie

Accor All ponúka akcie s bonusom 6000 bodov dva až tri krát za rok. Podľa mňa je zaujímavé, že nie je stanovená minimálna cena rezervácie na to aby boli udelené bonusové body. Ak by ste uskutočnili všetky tri pobyty, v priemere dostanete za každú rezerváciu naspäť 40 eur. Niektoré hotely Ibis v Ázii sú dostupné už za 20 eur na jednu noc. Znamená to, že pri dvojdňovom pobyte by ste v takomto prípade dostali naspäť vo forme bodov rovnakú sumu ako ste zaplatili za ubytovanie.

Accor Hotels má tiež skoro každý týždeň v ponuke takzvané Private Sales, pri ktorých sú ponúkané zľavy na ubytovanie až do výšky 40%. Viac o Private Sales sa môžete dočítať v tomto mojom staršom blogu.

0 comment

Súvisiace články

Leave a Comment